Miehet sunnuntaina Kooveen vieraaksi

Miehet sunnuntaina Kooveen vieraaksi

Miesten Salibandyliiga jatkuu Tepsin osalta huomenna sunnuntaina Tampereella, kun TPS matkustaa Kooveen vieraaksi. Joukkueiden kauden ensimmäinen kohtaaminen päättyi jatkoajalla tamperelaisten jatkoaikavoittoon, joten Palloseuralla on paljon kalavelkoja maksettavanaan, kun se matkustaa sunnuntain vierasotteluun. Sunnuntain kamppailu on Kooveelle ensimmäinen maajoukkuetauon jälkeen, kun taas TPS pelasi eilen kotihallissaan, jossa se kaatoi LASBin 6-4 lukemin.

Kotijoukkue Kooveen alkukausi on ollut vaisu. Se pitää sarjassa viimeistä sijaa ja joukkue tarvitsee kipeästi lisää pisteitä sarjapaikkansa säilyttämiseen. Parhaimmillaan nuori joukkue pelaa rohkeaa ja näyttävää salibandya, mutta tamperelaisten harmiksi taso ei ole pysynyt tarpeeksi korkealla kokonaisten otteluiden ajan. Joukkueen tärkein kaksikko löytyy sen ykkösviisikosta, jossa Tuomas Aho ja Samuli Salomaa ovat olleet odotettuja vastuunkantajia. Huomenna kentällä saatetaan nähdä myös veljesten välinen taisto, kun Teemu Aaltosen veli Tomi tilkitsee Kooveen maalinsuuta.

TPS palasi tauolta voitokkaasti ja peliesityskin parani läpi ottelun. Intensiteetiltään perjantain ottelu ei noussut sarjan kärkimatsien joukkoon ja niinpä mustavalkoisilla on taatusti virtaa koneistossaan, kun se pelaa toisen ottelunsa kolmeen päivään. Päävalmentaja Jukka Ruotsalaisella on selkeä ajatus siitä, millaista salibandya TPS haluaa sunnuntaina pelata. ”Meidän pitää olla aktiivisempia kuin edellisessä matsissa. Päätöksenteko täytyy saada ripeämmäksi ja työmäärän on kasvettava selkeästi, jotta pisteitä on mahdollisuus saada Tampereelta mukaan. Uskon, että me olemme siihen valmiita ja kentällä nähdään yhtenäinen TPS”, Ruotsalainen kertoo.

Sunnuntain ottelu käynnistyy klo 18:30 ja sitä on mahdollista seurata Ruutu+-palvelun kautta suorana lähetyksenä.

Koovee – TPS tulospalveluun

Salibandyliigan tilastot

Ruutu + – suoraan lähetykseen

Kotijoukkue Koovee