Miehet saavat perjantaina vieraaksi KrP:n – Sunnuntaina matkataan LASB:n vieraaksi

Miehet saavat perjantaina vieraaksi KrP:n – Sunnuntaina matkataan LASB:n vieraaksi

Miesten edustusjoukkueen pelit jatkuvat viikonloppuna kahdella ottelulla. Perjantaina Kupittaalle saapuu KrP ja sunnuntaina mustavalkoiset matkaavat Lahteen LASB:n vieraaksi.

TPS ja KrP kohtasivat toisensa viimeksi lähes päivälleen kuukausi sitten, kun TPS haki Nokialta kaksi pistettä rankkareille asti venyneestä ottelusta.

Keskinäisen kohtaamisen jälkeen TPS on ottanut kaksi voittoa varsinaisella peliajalla, kokenut kaksi tappiota varsinaisella peliajalla ja napannut yhden voiton rankkareilla.

KrP puolestaan on napannut kolme voittoa ja kokenut yhden tappion Suomen Cupissa.

Päävalmentaja Santeri Raatarila odottaa perjantain ottelusta hienoa tapahtumaa.

Varmasti hieno ja pienten marginaalien ottelu tulossa perjantaina. KrP on tässä sarjassa yksi niistä joukkueista, jotka omalla toiminnallaan nostavat pelin vaateen ajoittain todella korkealle. Pääsemme otteluun hyvin levänneinä ja olemme varmasti valmiita iskemään, kun pilliin vihelletään.

Santeri Raatarila, päävalmentaja


TPS-KrP, perjantai 3.2. 18:30, Kupittaan Palloiluhalli   
LIPUT

 

Sunnuntaina miehet matkaavat LASB:n vieraaksi Lahteen. Mustavalkoisilla riittää maksettavia kalavelkoja, sillä lahtelaiset aiheuttivat lokakuussa mustavalkoisten ainoan tappion. LASB on napannut viidestä edellisestä ottelustaan yhden voiton varsinaisella peliajalla, yhden voiton rankkareilla ja kolme tappiota varsinaisella peliajalla.

TPS:n ja LASB:n viidestä edellisestä kohtaamisesta TPS on voittanut neljä varsinaisella peliajalla ja LASB on kertaalleen napannut pisteet jatkoajan jälkeen.

LASB-TPS, 5.2. 16:00, Energia Areena