Miehet palasivat voittokantaan – Happee kaatui 5-3

Miehet palasivat voittokantaan – Happee kaatui 5-3

Miehet palasivat voittokantaan, kun Happee kaatui Kupittaan palloiluhallissa 5-3.

Ottelusta oli alusta asti aistittavissa, että edessä on kamppailu isoista pisteistä. Ottelun avausmaalia täytyi odotella vajaat viisi minuuttia ja siitä vastasi vierailija Happee. Tasoitusta ei kuitenkaan tarvinnut odottaa pitkään, vaan vain minuuttia myöhemmin Peteris Trekse heilutti maaliverkkoa. Muutamaa minuuttia myöhemmin Janne Hoikkanen iski mustavalkoiset johtoon ja Lauri Stenfors tuplasi johdon, kun takana oli 17 minuuttia. Happee onnistui kuitenkin vielä viimeisellä minuutilla kaventamaan taukolukemat 3-2.

Toisessa erässä edettiin pitkään maalittomassa tilanteessa. Erän lähestyessä puoliväliään pääsivät mustavalkoiset kokeilemaan johdon kasvattamista ylivoimalla, mutta tässä ei onnistu. Maalia saatiin odotella hyvistä paikoista huolimatta aina erän loppuun asti ennen kuin Aleksi Ahokas pääsi iskemään 4-2 -lukemat kauniilla osumalla.

Päätöserän alku ei ollut toivotun kaltainen, vaan Happee onnistui kaventamaan alkuminuuteilla. Vierailijat yrittivät hakea tasoitusta kovalla paineella, mutta TPS puolusti uhrautuvasti ja 12 kertaa torjunut Olli Kuisma toimi viimeisenä muurina maalillaan. Vierailijoiden kiri pysähtyi vajaat neljä minuuttia ennen loppua rangaistukseen. Ylivoimaa tarvittiin reilut puolitoista minuuttia ennen kuin kapteeni Olli Laine iski loppulukemat 5-3.


Miesten runkosarja päättyy lauantaina 9.3. 14.00, kun Nokian KrP saapuu Kupittaan palloiluhalliin.

Voit ostaa liput painamalla tästä.