Miehet palaa tositoimiin – “Pidetään huoli siitä, että vastustajaa ketuttaa”

Miehet palaa tositoimiin – “Pidetään huoli siitä, että vastustajaa ketuttaa”

Hieman väljemmällä aikataululla isketty joulukuu päättyy TPS:n miesten F-liigaryhmältä tuplaotteluihin, kun perjantaina joukkue kohtaa Tampereella Classicin ja lauantaina Kupittaalla ilman yleisöä Steelersin. TPS:n pitkä voittoputki katkesi edellisessä pelissä Oilersin vieraana.

TPS:n kestolaadukkaiden takalinjojen vakiokasvo Tatu Kanervisto odottaa, että joukkue pääsee perjantaina näyttämään Classicia vastaan mitä se osaa.

Pitkän pelitauon jälkeen on todella mukava päästä haastamaan Classic. Viimeksi kotipelissä heitä vastaan pelattiin ensimmäinen erä niin huonosti, etten vieläkään voi käsittää sitä. Se antaa lisäbuustin tähän peliin. Nyt ollaan varmasti valmiita alusta asti ja pidetään huoli siitä, että vastustajaa ketuttaa pelata meitä vastaan.

Kauaa TPS ei ehdi Classic-ottelun jälkeen palauttelemaan, sillä lauantaina vuorossa on alkukauden kohtuullisen positiivisesti kentän puolella esiintyneen Steelersin. Tällä hetkellä yhdeksäntenä majaileva hämeenlinnalaisryhmä asettaa taas erilaisen haasteen.

Lauantain matsi tulee nopeasti kärkikamppailun jälkeen. Tärkeää on siirtää ajatukset heti Classic-pelin jälkeen Steelersiin. Kauden avausmatsissa jo nähtiin, että Steelers on hyvä joukkue. Heille on ainakin ulkopuolisen silmään syntynyt rikkova ja raastava identiteetti. Se jos joku on hienoa! Meidän täytyy olla valmiita vastaamaan tähän. Toivottavasti Saarisen Sami on askissa, niin päästään iskemään tuttua kaveria vastaan!

Classic-TPS pe 18.12. klo 18.30, Tampere
TPS-Steelers la 19.12. klo 18.30, Kupittaan palloiluhalli

Ottelut pelataan ilman yleisöä.