Miehet palaa MM-tauolta – “Tasaista korkeaa laatua lähdetään etsimään”

Miehet palaa MM-tauolta – “Tasaista korkeaa laatua lähdetään etsimään”

Miesten lähes kuukauden mittainen MM-tauko päättyy perjantaina, kun TPS matkaa Esport Oilersin vieraaksi. Kovat vierasottelut jatkuvat sunnuntaina Jyväskylässä Happeen isännöidessä huippuottelua. 

Päävalmentaja Santeri Raatarilan mukaan TPS:n onnistui käyttää tauko erinomaisesti hyväkseen.

“Pelitauolla osa pelaajistosta oli luonnollisesti maajoukkueiden mukana, osa kuntoutteli pieniä alkukauden vammojaan ja loppuporukan kanssa pyrittiin viemään pelaamistamme eteenpäin niiltä osin miten se on ollut mahdollista. Uskallettiin ja muistettiin myös levätä, sillä pelejä on vielä paljon edessä ja bensaa pitäisi riittää vielä monelle kuukaudelle. Iso määrä maajoukkue-edustuksia mahdollisti myös monelle seuran juniorille tilaisuuden päästä harjoittelemaan edustusjoukkueen mukaan ja nuoriso vetikin nuo tapahtumat läpi oikein hienosti. Tästä saumattomasta yhteistyöstä kiitos myös junioripuolen taustojen suuntaan.”

Peteris Trekse sekä Miko Kailiala olivat iskussa ennen MM-taukoa. Kuva: Anssi Koskinen

TPS lähtee loppuvuoden otteluihin piikkipaikalta. Hyvän tuloskunnon heti alkukaudesta löytänyt joukkue kohtaa seuraavien viikkojen aikana useasti muita kärkipäähän povattuja joukkueita.

“Alkukausi meni lähestulkoon niin kuin oli tarkoituskin ja pelasimme itsemme hyviin asetelmiin marras- ja joulukuun pelejä ajatellen. Tahti tulee olemaan tästä eteenpäin varsin tiivis, joten sen oikean suoritustunteen kaivaminen pelistä toiseen tulee näyttelemään isoa roolia. Pelatahan me osataan, mutta suoritustason pitäminen korkealla illasta toiseen on se mikä erottaa absoluuttiset huiput keskinkertaisuuksista. Tätä tasaista korkeaa laatua lähdetään etsimään peli kerrallaan nyt pelien jatkuessa”, Raatarila päättää.

Oilers-TPS pe 18.11. klo 18.30
Happee-TPS su 20.11. klo 17.00