Miehet palaa keskiviikkona Kupittaan valoihin – ”Ryhtiliikkeen paikka”

Miehet palaa keskiviikkona Kupittaan valoihin – ”Ryhtiliikkeen paikka”

Miesten liigajoukkue nähdään keskiviikkona pitkästä aikaa Kupittaan valoissa, kun se kohtaa F-liigakamppailussa EräViikingit. Ensimmäisen tappionsa varsinaisella peliajalla sunnuntaina kokenut TPS halajaa takaisin voitokkaalle tielle.

Yksi vastikään päättyneiden salibandyn MM-kisojen TPS-kasvoista oli maalia kolmessa ottelussa vartioinut Oskari Fälden. Fäldenistä tuli samalla Suomen ensimmäinen 2000-luvulla syntynyt MM-kisapelaaja. MM-pronssiin päättyneet kisat jättivät myös Fäldenille paljon hampaankoloon.

– Lopputulos oli tietenkin iso pettymys, kun MM-kultaa lähdettiin metsästämään. Omalta osaltani koen, että hoidin oman roolini hyvin ja totta kai se hieman auttoi pettymyksen käsittelyssä.

Fälden nähtiin MM-kisoissa Suomen maalin suulla kolmessa ottelussa. Kuva Salibandyliitto

Nappiin ei sujunut myöskään TPS:n sunnuntain Happee-kamppailu, joka tuotti turkulaisille ensimmäisen 0 pinnan ottelun. Fälden ei silitellyt omaa joukkuettaan.

– Sunnuntaina pelattiin kyllä heikkoa sählyä ja kaveri oli hyvä. Silloin yleensä lopputulos F-liigassa näyttää tuolta. Keskiviikkona on ryhtiliikkeen paikka kotiyleisön edessä. ErVi tulee varmasti kovalla asenteella ja meidän täytyy vaan toteuttaa sovittuja juttuja. Silloin tulee hyvä ja voidaan olla luottavaisin mielin.

TPS:n maalin suulla vahva kilpailutilanne, kun Fäldenin lisäksi Olli Kuisma on esiintynyt vakuuttavasti omilla torjuntavuoroillaan. Fäldenille tilanne on tuttu.

– Kilpailutilanne on aina hyvä juttu ja hyvä, että pystytään jakamaan kuormaa kun on kisoja ja sairasteluja. Kumpikin pystyy hoitamaan oman ruutunsa. 

Kumpi nähdään maalin suulla keskiviikkona, se selviää Kupittaalla klo 18.30.

Liput ennakkoon TIKETISTÄ