Miehet päättivät treenimatsit vierasvoittoon

Miesten edustusjoukkue vieraili lauantaina Raholassa, jossa se kaatoi Nokian KrP:n selvin 6-9 (1-2,3-5,2-2) lukemin. Hieman hermostuneen alun jälkeen Palloseura paransi otteitaan koko ottelun ajan ja samalla erinomaisesti toiminut ylivoimapeli antoi lisätukea neljällä onnistumisellaan. 5-5 pelin osalta turkulaisten paras osio oli nuoren Jasper Juutin johtama kakkosviisikko, joka pelaamassaan kahdessa erässä loi hurjan määrän maalipaikkoja KrP:n päätyyn. Kovimmat tehomiehet tänään Tepsiltä olivat 3+1 kerännyt Miko Kailiala, kolme syöttöä kirjannut Lauri Stenfors sekä 1+2 teho tasakentin uurastanut Eero Jalo.

Päävalmentaja Jukka Ruotsalainen oli tyytyväinen ottelun päätyttyä. ”Ottelun tempo nousi alussa todella korkealle ja emme olleet siihen aivan valmiit, mutta joukkue näytti hyvää henkistä selkärankaansa ja paransi koko ajan pelaamisensa tasoa. Ylivoimatehot olivat kohdallaan ja saatiin kaikille 20 kenttäpelaajalle tänään vähintään 20 minuuttia vyölle kuten suunniteltiinkin. Nyt edessä on todella tärkeä viikko, jossa työmoraalin on oltava todella tapissaan, jotta saadaan tulevaan liigakauteen sellainen lähtö kun halutaan”, Ruotsalainen kommentoi.

Harjoitusottelut ovat nyt TPS:n osalta paketissa ja seuraavan kerran joukkue pelaa sunnuntaina 16.9. liigakauden avauksessa Lahdessa, jossa vastaan asettuu LASB. Ensimmäinen kotiottelu on vuorossa keskiviikkona 19.9., jolloin Koovee saapuu vieraaksi Kupittaan Palloiluhallille.