Miehet nappasivat kolmannen kiinnityksen finaaliin – Happee kaatui 6-3

Miehet nappasivat kolmannen kiinnityksen finaaliin – Happee kaatui 6-3

Miehet nappasivat kolmannen kiinnityksen finaalipaikkaan, kun Happee kaatui Kupittaan Palloiluhallissa 6-3.

Ottelun alku oli viihdyttävää playoff-salibandya, josta ei puuttunut vauhtia tai kovia tilanteita. Maaleja kuitenkin saatiin odotella. Maaliverkot heiluivat vasta toisen erän lähestyessä puoliväliään, kun Mikko Hautaniemi osui ylivoimalla Miko Kailialan loistavasta syötöstä. Vierailijat tasoittivat muutamaa minuuttia myöhemmin, mutta Peteris Trekse iski mustavalkoiset jälleen johtoon.

Päätöserän alku tarjosi salibandyn ystäville melkoista jännitysnäytelmää, kun peli eteni tiukasti yhden maalin erolla. Seitsemän minuutin kohdalla kapteeni Kailiala antoi kotiyleisölle syytä juhlaan iskiessään taululle 3-1 -johdon. Hautaniemen toisella osumalla peli oli jo 4-1 ja Tuomas Ojala iski neljän maalin karkumatkan muutamaa minuuttia myöhemmin. Kailialan toisella osumalla peli oli jo ratkaisevan tuntuisesti 6-1, mutta Happee onnistui vielä iskemään kaksi kavennusta. Tämä ei kuitenkaan riittänyt, vaan erinomaisesti torjunut Oskari Fälden pääsi tuulettamaan voittoa 14. osumalla.

 

Miesten ottelut jatkuvat perjantaina Jyväskylässä, mutta Kupittaalla pelataan huomennakin, kun naiset kohtaavat Classicin kolmannessa finaalissa.

3. finaali alkaa 18:30 ja liput voit ostaa osoitteesta tiketti.fi/tps