Miehet metsästävät toista kiinnitystä sunnuntaina Raholassa

Miehet metsästävät toista kiinnitystä sunnuntaina Raholassa

Eilen perjantaina Kupittaalla käynnistynyt miesten Salibandyliigan puolivälieräsarja Tepsin ja Nokian KrP:n välillä jatkuu sunnuntaina klo 17:00 Tampereen Raholassa. Ensimmäisen ottelun nimiinsä vieneet turkulaiset saavat taatusti vastaansa erittäin ärsytetyn kotijoukkueen ja onkin varmaa, että TPS:n on parannettava esitystään entisestään, jotta toinen kiinnitys himoittuun välieräpaikkaan tarttuu mustavalkoisten matkaan ottelun päätyttyä.

TPS-valmennuksen mukaan sunnuntain teemat ovat hyvin selkeät. ”Pitää pystyä pelaamaan vielä kypsemmin pallon kanssa ja hallitsemaan pallollista pelaamista. Intensiteetti tulee kasvamaan entisestään ja siihen on oltava erityisesti fyysisellä puolella valmiina. Joukkueessa on loistava henki päällä ja usko yhteiseen tekemiseen on äärimmäisen vahva”, päävalmentaja kommentoi lauantain palauttavan harjoituksen päätteeksi.

Sunnuntain kamppailu Raholassa alkaa klo 17:00 ja näillä näkymin siitä ei ole tarjolla livelähetystä. Niinpä nyt jokaisella vierasfanilla on oiva paikka harrastaa sunnuntai-ajelua ja matkustaa Raholaan kannustamaan TPS ottelusarjan toiseen voittoon!

Nokian KrP – TPS tilastot

Pudotuspelien tilastot