Miehet kohtaa lauantaina Nokian KrP:n 

Miehet kohtaa lauantaina Nokian KrP:n 

Pitkä viikonloppu tuo TPS:n takaisin kotiyleisönsä eteen. Kaksi viimeistä TPS:n kotiottelua ovat tarjonneet todellista maali-iloittelua TPS-fanien riemuksi, sillä mustavalkoiset painoivat näissä peleissä 24 osumaa vierailijoiden verkkoon. Nyt vastus kovenee monta luokkaa, kun tällä hetkellä runkosarjan kakkospaikkaa miehittävä Nokian KrP saapuu Raholasta Kupittaalle, kirkkaiden valojen ja raikkaan ilmanlaadun äärelle. 

KrP on aloittanut kautensa vakuuttavasti. Joukkue on toistaiseksi poistunut kaukalosta tappio niskassaan vain kolmesti. Joukkueen pistelinkoina ovat tuttuun tapaan toimineen Joona Rantala (27+14=41) sekä Henri Johansson (13+20=33), mutta tulitukea on tullut vahvasti myös Mikko Laaksolta (15+9=24) sekä Joonatan Kovaselta (14+9=23). KrP on vakuuttanut ennen kaikkea ylivoimalla, jossa se on iskenyt palloa nuottaan lähes 80 prosentin tehokkuudella. 

TPS ja KrP kohtasivat viime kaudella peräti kahdeksan kertaa, sillä joukkueet mittasivat paremmuuttaan runkosarjan lisäksi kuuteen otteluun venyneessä puolivälieräsarjassa. Saldo oli menneellä kaudella vahvasti TPS-sävytteinen, sillä turkulaiset voittivat kahdeksasta kamppailusta kuusi – molemmat runkosarjapelit – ja KrP oli parempi kahdesti. Kesällä vahvistunut KrP on ollut kuitenkin siinä määrin vakuuttava tällä kaudella – erityisesti joukkueen puolustuspelaaminen on ottanut monta harppausta parempaan suuntaan – että viime kauden tilastoilla ei lauantaina ole merkitystä.

Tähän päättyi joukkueiden viimekeväinen puolivälieräsarja. Kuva Esa Takalo

TPS lähtee kamppailuun kolmen ottelun voittoputkessa. Ottelu tarjoaa myös mainion mahdollisuuden korjata kauden tähänastista saldoa TOP8 -joukkueita vastaan, sillä ennen lauantaita TPS ei ole vielä kyennyt voittamaan muita pudotuspelisijoja miehittäviä joukkueita. Marraskuun toivat kuitenkin onnistumisia laajalla rintamalla ja ykkösketjun tärkeiden Miko Kailialan sekä Janne Hoikkasen palattua pelikentille, TPS pääsee lauantaina iskemään uusista asemista. 

TPS-Nokian KrP la 7.12. klo 17.00

Liput ennakkoon Tiketistä

Itsenäisyyspäivänä luvassa uusi “Omin sanoin” -juttu – pysy kanavalla!