Miehet ja Classic tasuriin Tampereella

Miehet ja Classic tasuriin Tampereella

Miesten edustusjoukkue jatkoi treenimatsejaan lauantaina Tampereella kun se kohtasi Classicin sen järjestämässä Players Night-tapahtumassa. Erittäin vauhdikkaan kamppailun päätteeksi joukkueet päätyivät 7-7 (1-0,2-4,4-3) lukemiin. Kotijoukkue hallitsi selkeästi avauskaksikymppistä, mutta pikkuhiljaa Palloseura paransi toisessa erässä tekemistään ja kolmannen erän ensimmäiset 10 minuuttia olivat mustavalkoisilta erittäin vahvaa tekemistä. Pienenä miinusmerkkinä vieraat voivat pitää ottelun loppua, jossa hallitsevat Suomen mestarit tulivat väkisin vielä tasoihin Tepsin johtaessa parhaimmillaan jo kolmella maalilla päätöserän aikana. Isäntien viimeinen osuma syntyi aivan kamppailun viime hetkillä Nico Salon toimesta rangaistuslaukauksesta, jonka tuomitseminen herätti runsaasti tunteita TPS-leirissä. Kaikenkaikkiaan tunnelma turkulaisten keskuudessa oli kuitenkin positiiivinen kotimatkan alkaessa.

”Avauserä oli vaikea ja Classic tukki meidän pallollisen pelaamisen aikalailla kokonaan. Meidän 3-2 kavennusmaali vapautti tekemistä selkeästi ja kolmannen erän ensimmäinen kymppi pelattiin jo todella korkealla tasolla. Tehot jakaantuivat mukavasti ja erikoistilannepelaaminen oli jälleen vahvaa. Kaikenkaikkiaan mennyt viikko oli joukkueelta laadukasta tekemistä ja nyt tärkeintä on jatkaa trendiä entisestään”, päävalmentaja Jukka Ruotsalainen kommentoi kamppailun päätyttyä.

TPS jatkaa harjoitusotteluitaan seuraavan kerran kotihallissa ensi viikolla, kun se kohtaa torstaina Indiansin ja perjantaina LASBin. Molemmat ottelut alkavat klo 18:30 ja niihin on vapaapääsy. Matseista lisää maanantain aikana.

Classic – TPS tilastot

Isäntäjoukkue SC Classic

Livetwiitit TPS:n twitteristä