Miehet isännöivät neljättä välierää tiistai-illan trillerissä Kupittaalla

Miehet isännöivät neljättä välierää tiistai-illan trillerissä Kupittaalla

Kiihkeä välieräsarja TPS:n ja SPV:n välillä jatkuu huomenna tiistaina Kupittaan Palloiluhallilla, kun joukkueet kohtaavat neljännessä semifinaaliottelussa klo 18:30 alkaen. Vierasjoukkue SPV johtaa ottelusarjaa 2-1 lukemin ennen tiistain kamppailua, joten nyt jos koskaan TPS tarvitsee kotiyleisöltään kaiken mahdollisen tuen, jotta sarja saadaan tasoitettua Kupittaan Palloiluhallin upeissa olosuhteissa. Kaksi sarjan ensimmäistä ottelua päättyi vierasvoittoihin, mutta eilen pelatussa kolmannessa kamppailussa SPV oli kotonaan niukasti parempi 4-2 numeroin, mutta itse pelisuoritus antoi paljon positiivista myös turkulaisleiriin. TPS pelasi ehdottomasti sarjan parhaan kamppailunsa, mutta valitettavasti ruuti ei ollut tarpeeksi kuivaa maalipaikoissa, jotta peliesitys olisi riittänyt toiseen kiinnitykseen.

Päävalmentaja Jukka Ruotsalainen toivookin tiistailta omalta joukkueeltaan pientä rentoutumista maalipaikoissa ja samalla mies uskoo, että TPS on menossa pelaamisensa kanssa koko ajan parempaan suuntaan. ”5v5 pelaaminen tuottaa tällä hetkellä ihan riittävästi maalipaikkoja otteluiden voittamista varten ja siihen täytyy olla tyytyväinen. Myös yleinen huolellisuus ja puolustuspelaaminen on mennyt napsun verran eteenpäin välierien alettua ja nyt tarvitaan saada vain lisää rentoutta viimeistelyyn sekä vielä parempaa tukipelaamista, jotta laadukas tekeminen siirtyy myös valotaululle. Itselläni on syvä ja vahva usko siihen, että huomenna me pelataan sarjan paras kamppailu ja sitä myöten lyödään sarja tasoihin. Toivottavasti kotiyleisö saa taiottua Kupittaalle jälleen loistavan tunnelman, jossa meidänkin on helppo onnistua”, Ruotsalainen kertoo.

Huominen kamppailu alkaa siis klo 18:30, tervetuloa kannustamaan TPS kotivoittoon!

Tiistain 2.4. otteluinfo: TPS-SPV, neljäs välieräottelu

Ottelu käynnistyy siis klo 18:30 ja lipunmyynti Kupittaalla alkaa tuntia ennen kamppailun alkua. Sitä ennen voit ostaa lippusi ennakkoon ennakkolippu.comista.

Lippujen hinnat puolivälierissä:
Aikuiset 12,00 (S-etukortilla 10,00)
Erikoisryhmät 7,00
Lapset 6-14v 5,00

– Kausikorttilaiset, ennakkolippulaiset sekä jäsenet Lemminkäisen kadun puoleisen päädyn vasemman puoleisista ovista, lipunmyynti tapahtuu oikeanpuoleisten ovien takaa.

– Anniskelualue sijaitsee Lemminkäisenkadun puoleisessa päätykatsomossa.

Muistathan, että Triviumin hiekkakenttäalueen pysäköinti ei ole käytössä otteluiden aikana. Päivitetty pysäköintikartta alla: