Miehet avasivat treenimatsit runsasmaalisella tasurilla

Miehet avasivat treenimatsit runsasmaalisella tasurilla

Miesten edustusjoukkue avasi kauden 2018-19 treenimatsinsa todellisilla maalijuhlilla, kun se päätyi Esport Oilersin vieraana 9-9 (5-1,1-4,3-4) tasatulokseen. Mielinmäärin avauserää hallinneet espoolaiset veivät avauskaksikymppisen selvin 5-1 lukemin, mutta viimeiset 40 minuuttia TPS näytti sisukkuuttaan todenteolla ja kiri väkisin tasalukemiin erinomaisen erikoistilannepelaamisen turvin.

Turkulaisten tehokkain viisikko oli nuoren Jasper Juutin(2+1) johtama ryhmä, jonka laidoilla kokeneet Sami Saarinen (2+1) ja Mikko Hautaniemi (3+0) pelasivat erinomaisen ottelun. Kaikenkaikkiaan TPS-miehistössä nähtiin kolme oman juniorin debyyttiä, kun myös Eetu Juvonen (1+0) ja Juuso Varjokumpu (0+1) avasivat pistetilinsä.

Päävalmentaja Jukka Ruotsalainen analysoi illan kamppailua seuraavanlaisesti. ”Luojan kiitos ei vaihdettu erätauoilla puolia, sillä ei oltaisi löydetty edes kentän toiselle puolelle aitioon avauserän jälkeen. Oilers pelasi siinä hyvin ja itse ei uskallettu heittäytyä matsiin ollenkaan mukaan. Siitä iso miinus myös valmennukselle, ettei saatu valmistettua joukkuetta paremmin. Sen jälkeen 5v5 peli oli selvästi tasaisempaa ja laadukkaalla erikoistilannepelaamisella pystyttiin iskemään tarpeeksi osumia tasuria varten. Pelit on saatu nyt käyntiin ja tästä lähdetään ottamaan seuraava askel eteenpäin ensi viikolla.

Joukkue kokoontuu huomenna illalla Harjattula Golfiin, jossa se nauttii illallisen yhdessä omien puolisoidensa ja perheenjäseniensä kanssa. Treenimatsit jatkuvat reilun viikon päästä lauantaina, kun TPS kohtaa Players Night-tapahtumassa Classicin klo 15:30 alkavassa kamppailussa.

Oilers – TPS tilastot

Livetwiitit ottelusta