Miehet aloittivat viikonlopun voitolla – ErVi kaatui kolmannen kerran

Miehet aloittivat viikonlopun voitolla – ErVi kaatui kolmannen kerran

Miehet aloittivat kahden ottelun viikonlopun voitolla, kun EräViikingit kaatui kotikentällään 2-5.

Ottelun alku oli mustavalkoisille vähän haastava ja kotijoukkue sai luotua vaarallisempia maalipaikkoja. Erän puolivälin jälkeen Palloseuralle tarjoutui kuitenkin mahdollisuus hakea johtoasemaa ylivoimalla, eikä kapteeni Olli Laine jättänyt paikkaa käyttämättä, vaan taululle 0-1 johto. Tämä jäi myös taukolukemaksi.

Toisen erän alussa EräViikingit sai mustavalkoisten päätyyn paikan iskeä peli tasoihin, mutta Aatu Koivisto luki tilanteen täydellisesti, nappasi pallon ja karkasi hyökkäykseen. Koiviston laukaus oli erittäin tarkka ja ensimmäinen liigamaali näki päivänvalon Vantaalla. Seuraavaa maalia saatiin odotella erän loppupuolelle saakka, mutta lopulta Tuomas Ojala pääsi venyttämään maaliverkkoja.

Päätöserän alku oli erikoinen. EräViikingit kavensi nopeasti, mutta heti perään näytti siltä, että kotijoukkueelle tuomitaan rangaistus. Pitkän videotarkastuksen jälkeen tilanne kääntyi kuitenkin niin, että TPS joutui alivoimalle. Kotijoukkue hyödynsi mahdollisuutensa ja nousi maalin päähän. Lauri Eloluoto kuitenkin kuittasi tämän nopeasti ja TPS oli jälleen kahden maalin etumatkalla. Loppulukemat pääsi viimeistelemään Ojala illan toisella osumallaan. Erinomaisen ottelun pelannut Oskari Fälden torjui ottelussa 17 kertaa.

Miesten ottelut jatkuvat sunnuntaina, kun edessä on kauden viimeinen Turun derby!

Ottelu alkaa 15.00 ja voit ostaa liput painamalla tästä.