Miehet aloittivat välierät voitolla – Happee kaatui 4-1

Miehet aloittivat välierät voitolla – Happee kaatui 4-1

Miehet aloittivat välierät voitolla, kun Happee kaatui Kupittaan Palloiluhallissa 4-1.

Ottelun avaushetkistä asti oli nähtävissä kunnon playoff-henkeä, eikä kumpikaan todellakaan tullut jarruttelemaan. Vartin pelaamisen jälkeen kotiyleisö pääsi räjähtämään huutoon, kun kapteeni Miko Kailiala iski ylivoimalla välierien avausosuman Tuomas Ojalan esityöstä. Seuraavaa osumaa ei tarvinnut odottaa pitkään, sillä vain 11 sekuntia myöhemmin Mikko Hautaniemi sai Olli Laineen loistavan syötön lapaansa ja taululle 2-0.

Toisen erän lähestyessä puoliväliään sai kotiyleisö jälleen kokea suuria tunteita, mutta tällä kertaa kyseessä oli hämmästys Happeen saadessa rangaistuslaukauksen. Tolppien väliin asteli Olli Kuisma, joka piti päänsä kylmänä ja nollasi jyväskyläläisten yrityksen. Toisessa erässä ei hyvistä paikoista huolimatta maaleja nähty, vaan tauolle mentiin 2-0 -lukemissa.

Päätöserän alussa Happee onnistui viimeinkin ohittamaan erinomaisesti pelanneen Oskari Fäldenin. Molemmat pelasivat tarkkaan ja armotta, mutta lopulta Peteris Trekse pääsi iskemään johdon jälleen kahteen maaliin. Vierailijat lähtivät loppuhetkellä hakemaan kavennusta ilman maalivahtia, mutta Ville Hirvisuo iski 4-1 -loppulukemat tyhjään maaliin.

Palloseuran maalilla Oskari Fälden torjui 8 kertaa ja kuten edellä jo mainittiin, Olli Kuisma torjui toisessa erässä rangaistuslaukauksen.

”Ollaan valmistauduttu tähän sarjaan hyvin ja se näkyi tänään mm. heti ottelun alun terävyydessä. Katseet kohti sunnuntaita.”

-Santeri Raatarila, päävalmentaja

 

Välierien kotiottelut jatkuvat tiistaina 4.4. 18:30. Huomenna 1.4. 15:00 puolestaan aloitetaan naisten finaalit.

Liput molempiin otteluihin voit ostaa osoitteesta tiketti.fi/tps