Matsi-info: TPS vs. FBC Turku

Matsi-info: TPS vs. FBC Turku

TPS ja FBC Turku kohtaavat Kupittaan palloiluhallissa tänään perjantaina klo 18.30 alkaen. Kyseisten joukkueiden kohtaamista ei ole yli vuosikymmeneen nähty ja odotusarvo matsiin on kova molemmissa leireissä.

Otteluliput (5 €) ovat myynnissä ainoastaan ennakkoon ja molemmat joukkueet myyvät lippuja vain omille katsomopuoliskoille. TPS:n liput myy Tiketti ja FBC Turun Eventio. Lippuja on enää jäljellä erittäin vähän. Joka tapauksessa lipunmyyntiä ei ole enää hallilla.

Joukkueiden lipuilla omat sisäänkäynnit

Ovet avataan klo 17.30 ja sisäänkäynti tapahtuu Lemminkäisenkadun sisäänkäynniltä. TPS:n ottelulipulla kulku on pääsisäänkäynnin oikeasta reunasta ja FBC Turun ottelulipulla pääsisäänkäynnin vasemmasta reunasta. Sama jako on palloiluhallissa eli TPS:n katsomopuolisko on ”selostamon puoleisella” sivulla eli sisääntultaessa vasemmalla puolella ja FBC Turun vaihtopenkkien puoleisella sivulla sisääntultaessa vasemmalla puolella.

Otteluliput katsomopuoliskojen sisällä ovat numeroimattomia, voit siis valita oman paikkasi katsomopuoliskon sisällä.

Liikkuminen katsomopuoliskojen välillä ei ole mahdollista. Molemmista katsomopuoliskoista löytyy omat kioski- ja wc-palvelut.

Tehdään yhdessä turvallinen ottelutapahtuma!

TPS:n ottelutapahtumissa noudatetaan valtakunnallisia ja paikallisia viranomaismääräyksiä koronaepidemian aiheuttamien poikkeusolojen aikana.

Muistathan, että et saavu oireisena ottelutapahtumaan. Katsomossa pitäisi olla runsaasti tilaa ja turvavälien säilyttäminen pyritään pitämään koko ottelutapahtuman ajan 1–2 metrissä.

Kiinnitä huomiota käsi- ja yskimishygieniaan. Kasvomaskia voit käyttää myös ottelutapahtumissa.