Loistava kotiyleisö joutui pettymään – Koovee vei pisteet jatkoajalla

Loistava kotiyleisö joutui pettymään – Koovee vei pisteet jatkoajalla

Lähes 1400 päinen Kupittaan Palloiluhallin kotiyleisö joutui lopulta pettymään keskiviikkoiltana kun TPS:n vieraaksi saapunut Tampereen Koovee vei kaksi sarjapistettä mukanaan voittamalla turkulaiset Petteri Puustisen jatkoaikamaalin turvin 7-6 lukemin.

1-0 Tepsille päättyneen avauserän jälkeen yleisö sai viihdettä koko rahan edestä toisella kaksikymppisellä kun kumpikin joukkue iski peräti neljä osumaa. TPS:n ykkösnimi tänään ollut Janne Hoikkanen oli varsinkin pitelemätön tehden komeat 1+2 pisteet 20minuuttisen aikana. Päätöserässä vieraat osuivat kahdesti Mikko Hautaniemen yhtä maalia vastaan ja niinpä ratkaisua haettiin jatkoajan kautta. Siinä Petteri Puustinen onnistui vapaalyöntikuvion jälkeen ja Kooveelle kauden avausvoitto mustavalkoisten kustannuksella.

Päävalmentaja Jukka Ruotsalainen oli luonnollisesti pettynyt ottelun päätyttyä. ”Heikko tulos ja peliesitys kaikin puolin. Valmistautuminen meni pitkin honkia ja siitä pitää kantaa itse vastuu. Tämä oli tälle ryhmälle ensimmäinen vastoinkäyminen ja uskon että me noustaan täältä takaisin hurjan työmäärän avulla ja osataan ottaa kaikin puolin tämän iltainen isona oppina. Kotiyleisö oli tänään mahtava ja koko joukkue oli todella harmissaan ettei pystytty tarjoamaan tänään parempaa. Nyt otetaan päivä happea ja perjantaina lähdetään laittamaan peliä takaisin siihen kuntoon että maanantaina palataan takaisin voittokantaan”, Ruotsalainen kommentoi ottelun päätyttyä.

TPS jatkaa liigakauttaan tosiaan ensi maanantaina, kun se kohtaa vieraskentällä Nokian KrPn.

TPS-Koovee tilastot

Anssi Koskisen ottelukuvat

Ottelun maalikooste & lehdistötilaisuus