Lisää jatkosopimuksia – Ville Hirvisuo ja Tatu Kanervisto nähdään mustavalkoisissa myös ensi kaudella

Lisää jatkosopimuksia – Ville Hirvisuo ja Tatu Kanervisto nähdään mustavalkoisissa myös ensi kaudella

Voimakkaasti TPS-merkkiset Ville Hirvisuo (248 liigaottelua TPS-paidassa) ja Tatu Kanervisto (132 liigaottelua TPS-paidassa) jatkavat mustavalkoisissa myös tulevalla kaudella. 

Ville Hirvisuo iski ensimmäisiä askelmerkkejä liigakentille jo kaudella 2010-2011 ja on tasaisen varmasti noussut yhdeksi liigan parhaista ja monipuolisimmista pelaajista. Tällä kaudella Hirvisuo on nähty useimmiten TPS:n ykköskentän keskellä. 

“Tuntuu hyvältä jatkaa mustavalkoisissa. Pitkäjänteinen työ on tuottanut tulosta ja joukkue taistelee tosissaan mestaruudesta vuodesta toiseen. Etuoikeutettu fiilis kun omasta kotikaupungista löytyy Suomen hienoin seura ja pääsee olemaan osana TPS 100 -juhlavuotta.”

”Etuoikeutettu fiilis, kun omasta kotikaupungista löytyy Suomen hienoin seura.” – Kuva Anssi Koskinen

Loukkaantumisesta toipunut Tatu Kanervisto on ottanut heti toivuttuaan paikkansa TPS:n takalinjoilta. Kivitalon kokoinen Kanervisto kuuluu myös TPS:n kapteenistoon. 

“Hienoa jatkaa kotona seuraavat pari vuotta. Tepsi on pystynyt tarjoamaan loistavan paketin koko urani ajan ja tämä sopimus on jatkumoa sille. Nyt kun rakas Seura täyttää syksyllä 100 vuotta, tunnen erityistä ylpeyttä tepsiläisyydestäni.”

”Nyt kun rakas seura täyttää 100 vuotta, tunnen erityistä ylpeyttä tepsiläisyydestäni.” – Kuva Anssi Koskinen