LASB täysi vastaantulija Kupittaan illassa – TPS nakutti kympin täyteen

LASB täysi vastaantulija Kupittaan illassa – TPS nakutti kympin täyteen

TPS oli tyly isäntä Kupittaan keskiviikkoillassa. Vierailulle saapuneelle LASB:ille ei jäänyt tällä kertaa kuin statistin rooli ja loppulukemiksi kirjattiinkin 10-0 (3-0, 3-0, 4-0) TPS:lle.

Ensimmäinen kymmenminuuttinen oli tämän kauden parasta TPS:ää. Jokainen kentällinen pystyi luomaan tilanteita, mutta erityisesti TPS:n kakkoskenttä ja tänään Omin sanoin -juttusarjassa puheenvuoron saanut Joonas Koskinen (2+3) oli pelipäällä. TPS karkasi avauskympin aikana 3-0 johtoon, jonka jälkeen LASB oli pakotettu ottamaan aikalisä. LASB:in maalilla pelannut Santtu Pohjonen nappasi muutaman tärkeän kopin avauserän jälkimmäisellä puoliskolla ja erätauolle mentiin TPS:n kolmen maalin johtoasemassa. Toinen erä alkoi samoissa merkeissä ja Eero Jalon 5-0 alivoimamaalin jälkeen ottelu alkoikin olla taputeltu. Päätöserässä TPS rallatteli kymmenen maalia täyteen ja samalla maalilla pelanneelle Oskari Fäldenille kirjattiin salibandyssä harvinainen nollapeli. 

Oskari Fälden piti maalin puhtaana © Anssi Koskinen — www.twitter.com/ansik — www.instagram.com/ansik

TPS:n Janne Kainulainen iloitsi joukkueen pirteästä peli-ilmeestä.

“Pelattiin lähes ehjä 60min. Hyvä pelin alku johti meidät hyvään lopputulokseen. Joukkue on osoittanut, että oppii nopeasti aiemmista peleistä ja se antaa hyvän mahdollisuuden jatkaa hyvällä tiellä. Nollapeli on hyvä asia!”

Tänään todellisissa liekeissä ollut Joonas Koskinen nautti silminnähden pelaamisesta Olli Kinnusen johtamassa kakkoskentässä.

“Alussa, kun kaveri otti aikalisän puhuttiin, että kaksinkappailuihin lisää kovuutta ja sen jälkeen alettiin voittamaan niitä. Muuten tasapainoinen 60 min koko ottelun ajan. Näytettiin myös kotiyleisölle kahden koti tappion jälkeen, että kun pelataan omaa peliä niin tulos on myös sen mukainen. Tästä hyvä jatkaa kohti ensi viikkoa”, totesi viiden pisteen Koskinen tyytyväisenä.

Ottelun positiivisimmasta suorituksesta vastasi Joonas Koskinen