LASB saapuu vieraaksi runkosarjan viimeiseen kotiotteluun – ”Mustavalkoinen myrsky pyörimään!”

LASB saapuu vieraaksi runkosarjan viimeiseen kotiotteluun – ”Mustavalkoinen myrsky pyörimään!”

TPS kohtaa F-liigan kolmanneksi viimeisessä – ja viimeisessä kotiottelussaan historiansa ensimmäisen pudotuspelipaikkansa varmistaneen LASB:in. Kovassa myötätuulessa kauden aloittanut LASB:in lento on loppua kohden hieman tasoittunut, mutta joukkue on joka tapauksessa tasaisuudellaan osoittanut olevansa oikeassa paikassa, kun runkosarja päättyy. 

TPS:n riveissä on vuodenvaihteen jälkeen nähty jälleen ykköskentän tärkeä Eero Jalo. Viime kevään kolmannessa puolivälieräottelussa loukkaantunut Jalo on palannut kaukaloon pitkän kuntoutusjakson jälkeen.

Loukkiaika oli varsin raastavaa. Vaikeaa se on katsoa katsomosta käsin pelejä, eikä pääse itse vaikuttamaan kentällä tapahtuviin asioihin. Kinnusen Markon ja Valtasen Marian kanssa tehtiin töitä kuntoutuksen aikana ja nyt alkaa ukko olemaan iskussa, toteaa Jalo.

Ensimmäiset pelit olivat vaikeita, vaikka kuinka yritti mielikuvaharjoittelun avulla miettiä ratkaisumalleja tilanteisiin. Nyt viime pelit ovat osoittaneet, että alkaa taas löytymään askelmerkit kohdilleen. Kentällisen peli on mennyt eteenpäin viime vuosilta ja Fjuikka (Erik Storgårds) on tuonut puolustukseen hyvän ripauksen pallollista peliä. 

Jalo on pistänyt merkille LASB:in nousun.

LASB oli alkukaudesta kovassa liidossa, mutta nyt taitaa olla lento vähän tasaantunut. LASB:illa on muutama taitava yksilö, muuten aikalailla duunarijengi. Meidän täytyy olla hereillä alusta asti ja ottaa vierasjengin yksilöiltä pelihuumori pois. Toki täytyy onnitella LASB:ia heidän ensimmäisestä pleijaripaikasta!

Jalo odottaa pudotuspelejä jo malttamattomana.

 

Pudotuspelit ovat jo oven takana ja nyt on hyvä aika lyödä oma peli sellaiseen iskuun, että lumien sulaessa alkaa myös mustavalkoinen myrsky pyörimään. Toivottavasti vallitseva koronatilanne hellittäisi sen verran että myös katsojat pääsisivät katsomoihin kannustamaan omiaan!