KrP nappasi pronssit – ”Olen pirun ylpeä koko meidän hienosta porukasta”

Rankasta välieräpettymyksestä hyvin toipunut TPS esiintyi väkevästi, mutta tästä huolimatta KrP:n tehokkuus kolmannessa erässä oli kotijoukkuetta edellä ja lopulta pronssimitalit pujotettiin nokialaisten kaulaan. Ottelun voittomaali syntyi reilu viisi minuuttia ennen ottelun kolmannen erän päätöstä, viimeisen osuman KrP iski tyhjiin. Loppulukemiksi historiankirjoihin 3-5 (2-2, 1-1, 0-2) ja TPS:n kausi päättyi nelossijaan.

TPS:n päävalmentaja Janne Kainulainen veti kautta tiiviisti yhteen.

– KrP käytti tänään momentuminsa meitä paremmin ja nappasi mitalit pois kuleksimasta. Onnea heille! Hienoa, että saatiin kausi pelattua loppuun saakka haastavissa olosuhteissa ja joukkue sai varmasti paljon oppia tulevaan, koska jatkossa Turussa juhlitaan sitä kirkkainta! Vaikka tavoitteet eivät tällä kaudella täyttyneet, niin olen pirun ylpeä koko meidän hienosta porukasta. Kiitos myös kannattajille, jotka olivat joukkueen tukena, vaikkei katsomoon valitettavasti päässeetkään.