Kausi alkaa lauantaina – TPS kohtaa Oilersin

Kausi alkaa lauantaina – TPS kohtaa Oilersin

Huikeisiin Kupittaan pudotuspelitunnelmiin päättyneen kevään jälkeen uuden kauden alkua on Turussa odotettu palavasti. Nyt odotus viimein palkitaan, kun pallo isketään ensimmäistä kertaa tositarkoituksella keskipisteelle. Paljon on TPS:n muutoksista valmennuksessa ja pelaajistossa puhuttu ja kirjoitettu, mutta nyt niillä ei ole enää väliä. Ainoastaan teot kentällä merkitsevät. 

Joukkueen päävalmentajana lauantaina ensimmäisen liigaottelun tililleen kilauttava Janne Kainulainen tiivistää omat – ja varmasti monen muunkin tunnot.

“Hienoa päästä avaamaan kausi – ja vielä Suomen parhaassa salibandyhallissa. Henkilökohtaisesti tätä on odottanut jo huhtikuusta saakka, kun pääsi ihailemaan finaalitunnelmaa Turussa.”

 TPS on valmistautunut kauteen huolellisesti. Sekä pelin, että fyysisen puolen kehittäminen on edistynyt suunnitelmien mukaisesti.

“Kesä on mennyt monipuolisesti harjoitellen. Pelaajat ovat pysyneet laadukkaan fysiikkaharjoittelun ansiosta terveinä lähes koko kesän ajan. Samalla suorituskyky on parantunut. Yhteishenki joukkueessa on erinomainen ja tämä osa-alue tulee olemaan varmasti yksi meidän vahvuuksista tulevalla kaudella. Pelillisesti olemme lähteneet rakentamaan loistavan puolustuspelin päälle laadukkaampaa hyökkäyspeliä ja uskon, että tulevalla kaudella TPS pystyy nostamaan tehtyjen maalien maalikeskiarvoa”, Kainulainen toteaa.

Tino Salminen nähdään lauantaina pitkästä aikaa TPS-paidassa (Kuva: © Anssi Koskinen — www.twitter.com/ansik — www.instagram.com/ansik)

TPS:n ensimmäinen vastustaja, Esport Oilers, on jälleen vahvistunut kevään ja kesän aikana. Haaviin on tarttunut mm. Rasmus Kainulainen LASBista, sekä keväisen välierävastustaja SPV:n ykköspuolustaja Matias Veikkola. Joukkueiden kohdatessa elokuun alussa harjoituspelissä, TPS iski loukkaantumisista kärsineen Oilersin maan rakoon. 

“Ensimmäisessä pelissä päästään heti todenteolla testaamaan, miten kesän aikana harjoitellut uudet asiat toimivat käytännössä. Oilers on vahvistunut kesän aikana ja taitoa joukkueesta löytyy kenties eniten koko sarjasta. Puolustuspelissä meidän tulee saada Oilersilta tila ja aika minimiin ja pallollisena pystyä ennakkoluulottomasti haastamaan aktiivisesti puolustava espoolaisryhmä.”

Salibandyliigan avauspeli TPS-Oilers la 21.9. klo 18.30, Kupittaan palloiluhalli

Otteluliput ennakkoon