Kauden toinen paikalliskamppailu lähestyy – ”Haluamme tarjota hienon tapahtuman!”

Kauden toinen paikalliskamppailu lähestyy – ”Haluamme tarjota hienon tapahtuman!”

Otteluisäntä:

 

TPS:n otteet F-liigassa jatkuvat perjantaina erittäin makealla tavalla: Turun derbyllä.

Joukkueiden lähtökohdat otteluun ovat hyvin erilaiset. TPS löytyy sarjataulukon kärjestä, kun taas FBC Turku on viimeisenä. TPS nappasi vuoden kahdesta ensimmäisestä ottelustaan kaksi voittoa, kun taas FBC hävisi vuoden ensimmäisen ottelunsa rankkareilla. Päävalmentaja Santeri Raatarila kuitenkin korostaa, ettei menneellä ole mitään merkitystä, varsinkaan paikalliskamppailuissa.

”Saatiin pelien osalta vuosi käyntiin kahdella tiukalla pelillä ja päästiin taas oikeaan rytmiin ja sitä kautta saatiin hyvät lähtökohdat viikonloppuun ja varsinkin perjantain paikalliskamppailuun. Derbyt kuitenkin ovat pelejä, jossa kaikki muut ottelut unohtuvat. Sarjataulukon sijoituksilla ei ole mitään väliä, sillä molemmat haluavat näyttää parastaan kaukalossa paikallisen lajiväen edessä.” 

Perjantain ottelu on TPS:n vuoden ensimmäinen kotiottelu ja päävalmentaja Raatarila uskoo, että Turun paikalliskamppailu tulee kiinnostamaan myös Turun ulkopuolella.

”Fiilis on ennen kaikkea odottava ja latautunut. Nämä ottelut ovat kuitenkin poikkeuksellisia asioita varsinaissuomalaiselle salibandylle, kun alueen kärkiseurat iskevät yhteen. Uskon BC:n tulevan kaukaloon varsin vapautuneesti, joten meidän täytyy pystyä vastaamaan siihen tunnetasolla heti ottelun alusta alkaen”

 

TPS – FBC Turku, perjantai 13.1. 18:30, Kupittaan Palloiluhalli

Liput: http://tiketti.fi/tps

 

Muistathan, että myös lauantaina pelataan? Naiset kohtaavat SB-Pro:n 15:00 ja miehet Happeen 18:30!