Kauden toinen kotiottelu keskiviikkona – EräViikingit saapuvat Kupittaalle

Kauden toinen kotiottelu keskiviikkona – EräViikingit saapuvat Kupittaalle

Miesten edustusjoukkueen kausi jatkuu tulevana keskiviikkona Kupittaan Palloiluhallila, kun EräViikingit saapuvat mustavalkoisten vieraaksi klo 18:30 alkavaan liigakamppailuun. Kumpikin joukkue on kerännyt pelaamastaan kolmesta ottelusta seitsämän sarjapistettä ja kumpaakin ryhmää on povattu ennakkoasetelmissa aina liigan kärkitiloille saakka. Lisäjännitettä keskiviikkoon tuo myös usean toisilleen erittäin tutun pelaajan kohtaaminen vastustajan pelipaidassa. Pitkään helsinkiläisten organisaatiota edustanut Miko Kailiala palasi kesällä kotiin ja kohtaa nyt Jani Kukkolan ja kumppanit ensimmäistä kertaa kun taas entinen TPS-kapteeni Mikael Lax saapuu Turkuun EräViikinkien sotisopaan pukeutuneena.

Vierailija EräViikinkien ryhmä on todellinen sekoitus kokemusta ja nuoruutta. Elämänsä vireessä olevat ykkösviisikon hyökkääjät Jani Kukkola ja Lauri Kapanen johtavat joukkuettaan esimerkillään edestä ja nuoriso-osasto Perttu Järvisen ja Roni Laasosen johdolla on ottanut lisää vastuuta alkukauden aikana. Joukkue on voittanut kaikki alkukauden ottelunsa, kun se kaatoi kotikentällään rangaistuslaukauskilpailujen jälkeen Karhut sekä Happeen, jonka lisäksi ryhmä nappasi täyden pistepotin Tapiolan Urheiluhallilta Oilersin vieraana.

TPS on aloittanut kautensa kahdella vierasvoitolla, kun mustavalkoiset hakivat täyden pistepotin niin Lahdesta kuin Raholastakin jonka lisäksi Palloseura hävisi kotonaan kotiavauksessa Tampereen Kooveelle. Nyt edessä on jälleen kotiottelu, johon saapuu erittäin laadukas vastustaja jonka voittaakseen TPS:n täytyy onnistua pelisuunnitelmassaan erinomaisesti. Sen tietää myös päävalmentaja Jukka Ruotsalainen. ”EräViikingit on erinomaisesti organisoitu ryhmä, josta löytyy paljon erikoistilanneosaamista. Meidän täytyy pystyä pelaamaan pallolla erittäin fiksusti ja olla todella röyhkeitä hyökkäysalueella, jotta saadaan tilanteita aikaan heidän puolustusta vastaan. Toivotaan että kotiyleisö saa luotua meille vielä yhden vaihteen lisää, jotta Ervi kaatuu keskiviikkona”, Ruotsalainen kommentoi.

Keskiviikon ottelu alkaa Palloiluhallilla siis 18:30, tervetuloa katsomoon!

Ke 3.10. klo 18:30 TPS – EräViikingit / Kupittaan Palloiluhalli

– Hanki pääsylippusi edullisesti ennakkoon www.ennakkolippu.com/tpssalibandy

– Lipunmyynti ovella käynnistyy 60min ennen ottelun alkua

– Sisäänkäynti Palloiluhalliin Lemminkäisenkadun puoleisesta ovista

– Kausikorttilaiset, ennakkolippulaiset sekä jäsenet vasemman puoleisista ovista, lipunmyynti tapahtuu oikeanpuoleisten ovien takaa.

– Lisää lippujen hinnoista sekä kausilippuvihkoista täältä!

– Kupittaan Palloiluhallin pysäköintikartta löytyy täältä: