Tue Tepsiä!

Tue Tepsiä!

Koronavirusepidemia pysäytti salibandyn pääsarjat ja näin TPS:n upeasti alkanut playoffs-taival jäi puolivälierävaiheeseen. Isku tulee olemaan taatusti kova monelle urheiluseuralle emmekä ole tässä poikkeus. 

TPS Salibandyn toiminnanjohtaja Toni Autio näkee tilanteen haasteellisena, mutta katseet tulee siirtää optimistisesti myös eteenpäin.

– Ymmärrämme, että epidemia koskettaa meitä ympäröivää yhteiskuntaa merkittävästi ja kaikkia vaikutuksia on vielä lähes mahdotonta edes ennakoida. Me haluamme kuitenkin olla tulevaisuudessakin merkittävässä roolissa auttamassa Turun seudun nuoria liikkumaan, tuomassa urheilun ja liikkumisen iloa kaikenikäisille sekä mahdollistamassa liigatason huippu-urheilun Turussa, Autio kommentoi.

Avaammekin nyt jo ensi kauden kausikorttien ja avausottelun lipunmyynnin sekä tarjoamme mahdollisuutta liittyä TPS Salibandyn kannatusjäseneksi.

Hinnat (sis. palvelumaksu) ja lisätiedot

  • Pääsylippu kauden 2020-2021 miesten Salibandyliigan avauskotiotteluun 13,50 €
  • Kausikortti miesten ja naisten Salibandyliigan kotiotteluihin yhteensä 123,50 €
  • TPS Salibandyn kannatusjäsenyys 22,50 € ”

<< Tuotteet ovat myynnissä Tiketissä >>

Toimitamme tuotteet myöhemmin, kun avausottelun päivämäärä ja lopulliset otteluohjelmat varmistuvat myöhemmin kesällä.

” TPS Salibandyn kannatusjäsenyys sisältää lipun miesten Salibandyliigan avauskotiotteluun kaudelle 2020-2021. 50 ensimmäiselle kannatusjäsenyyden ostajalle postitamme lisäksi TPS Salibandyn fanipaidan nimmarilla. Kokoa tai pelaajan nimeä ei voi valita, sillä tuotteita on vain rajattu määrä.

#TäysilläPäätyynSaakka

Nyt voit myös reilun kahden viikon kampanja-aikana osoittaa tukesi lajista riippumatta TPS:n junioritoimintaan asioimalla Kaupunkijuliste.fi:ssä. Koodilla ”TPS” saat 5 € alennusta ja jokaisesta tilauksesta lahjoitetaan 5 € TPS:n junioritoimintaan (jalkapallo, jääkiekko & salibandy). Mikäli ostat monta julistetta, niin suosittelemme tekemään ostot erillisinä tilauksina, niin saat alennuksen ja me hyvityksen jokaisesta julisteesta. ?

???

Kampanja voimassa 3.–20.4.2020 välisenä aikana.