Kahden TPS:n taistelu

Kahden TPS:n taistelu

TPS:n miesten edustus joukkue pelaa nyt sunnuntaina seuraavan Suomen Cupin ottelunsa. Arvonnoissa turkulaisille tapahtui hauskasti, kun vastustajaksi tuli TPS:n M3. Tepsin 2. divisioonassa pelaavalle joukkueelle on kova paikka pelata maajoukkue pelaajia sisältävää edustusjoukkuetta vastaan.

Varmasti kokemuksena M3 joukkueelle ottelu on hieno ja tepsille positiivista tässä on tietenkin se, että joku TPS:n joukkue ainakin nähdään tulevissa otteluissa. Divari joukkue lähtee kuitenkin täysillä otteluun hakemaan jatkopaikkaa.

”Vanhoja pelikavereita vastassa, mikä on super hienoa. Tiedostetaan kuitenkin, että tulee erittäin kova nippu vastaan. Ollaan noustu nopeaan tahtiin tähän kakkosdivariin ja totuteltu uusiin vaatimuksiin. Nyt 2. divarissa ollaan havahduttu siihen, että on vielä paljon tehtävää varsinkin fyysisyydessä, pelin organisoinnissa ja suoritustason tasaisuudessa” kertoo TPS:n M3 joukkueen kapteeni Teemu Lintunen

”Meillä on iskukykyinen ja taitava joukkue täynnä yksilötaitoa. Ei me pelätä yrittää täysillä ja ottaa kaikkea irti mitä on saadaan. Mahtava tilaisuus ja intoa riittää” sanoo vielä Lintunen.

TPS:n edustuksen pelaajalla Janne Hoikkasella on poikkeuksellinen tilanne, kun hän pelaa nyt ensimmäistä kertaa Leaf Areenalla, joka on huomattavasti pienempi kenttä mitä on Kupittaalla.

”Jännä nähdä, miten tiiviiksi tunnelma muodostuu Leafillä. Ottelu on kyllä poikkeuksellinen monilta osin. On todella harvinaista, että jonkun seuran kaksi joukkuetta olisi näin pitkällä, puhumattakaan siitä, että nämä joukkueet kohtaisivat toisensa. Tämä on itselle ja monelle muulle varmasti uusi kokemus”, TPS hyökkääjä kertoo.

”Lähdemme tietysti selvänä ennakkosuosikkina metsästämään voittoa ottelusta ja samalla pyrimme kehittämään omaa peliämme” Hoikkanen jatkaa.