Junioreiden valtakunnalliset sarjat käyntiin – P16 avasi voitoilla, MM-mitalisteja organisaatioon!

Junioreiden valtakunnalliset sarjat käyntiin – P16 avasi voitoilla, MM-mitalisteja organisaatioon!

TPS:n Waltteri Vesterinen, Eero Kuutsa sekä Daniel Kortetmäki nappasivat U19-miesten MM-kisoissa hopeiset mitalit. Lisää MM-mitalisteja saatiin viikonloppuna, kun tuoreet tepsiläiset Meri-Helmi Höynälä ja Cira Virta saavuttivat MM-kultaa U19-naisten kisoissa!

Seuran puolella P16 avasi TPS:n osalta valtakunnalliset sarjat edellisenä viikonloppuna Mynämäen Hani-Hallilla ja taululle lyötiin molemmissa peleissä täyteen pistepottiin oikeuttavat lukemat. Ensin joukkue vietti maalijuhlia KooVeen kustannuksella ja toisessa ottelussa kaatui ”kotijoukkue” SBS Wirmo/KeikY.

Viime viikolla vuorossa oli P15 ja paikkana Uudenkaupungin Pohitulli. Joukkue oli matkassa hieman repaleisella kokoonpanolla ja avausottelussa Porin Karhut olikin jonkin verran edellä. Lauantai-illan paikallisen FBC Turkua vastaan joukkue kuitenkin käänsi lopulta edukseen ja otti tärkeät avauspisteet mukaansa Turkuun.

Mynämäellä ja Maskussa pelatussa Iloa Floorball Cupissa TPS-juniorit esiintyivät myös edukseen. Turnausvoittoja nappasivat P13, P12 ja P11 ikäluokkiemme kilpajoukkueet.

Valmennuspäällikkö Michael Fager kommentoi tilannetta rauhalliseen sävyyn:

”Joukkueidemme valmistautuminen kauteen on sujunut pääsääntöisesti suunnitelmien mukaan. Hienoa, että avattiin seuran valtakunnallisten sarjojen kausi positiivisesti mutta tulos on aina seurausta laadukkaasta joka päiväisestä työstä, jota joukkueissamme kauden aikana jatkuvasti tehdään. Pidetään siis toiminnan laatu jatkossakin korkealla joka päivä, vain sillä on lopulta merkitystä.” 

Kuluvalla viikolla P16 jatkaa pelejään Helsingissä ja P21 ja T21 aloittavat omat SM-sarjansa seuraavalla viikolla.

Viime viikkojen tulokset: 

P16
LA 28.8.
TPS vs. Koovee 12-0
SBS Wirmo/KeikY vs. TPS 2-5

P15
LA 4.9.
TPS vs. Karhut 2-6
FBC Turku vs. TPS 3-4