Janne Hoikkanen jatkaa TPS-paidassa myös seuraavat kaksi kautta

Janne Hoikkanen jatkaa TPS-paidassa myös seuraavat kaksi kautta

TPS on solminut kahden vuoden jatkosopimuksen Janne Hoikkasen kanssa. Joukkueen johtaviin pelaajiin niin kentällä kuin kentän ulkopuolellakin jo pitkään kuulunut Hoikkanen on yksi tärkeä palanen TPS:n tulevaisuuden rakentamisessa.

Kaudelle 18-19 TPS:n riveihin siirtynyt Hoikkanen kommentoi jatkosopimusta:

– Olemme perheen kanssa viihtyneet hyvin Turussa. Tämän lisäksi pelikentillä olemme jokaisena vuonna olleet aidosti kilpailemassa mestaruudesta. Näiden muutamien vuosien aikana myös organisaatio on mennyt eteenpäin. Kun ympärillä on – taustajoukot mukaan lukien – ainoastaan sitoutuneita ihmisiä joilla on yhteinen päämäärä, oli helppo päätös tehdä jatkosopimus.

Kuluva kausi lähti joukkueella hieman yskähdellen liikkeelle, mutta turkulaisryhmä päätti syyskauden komeaan kymmenen ottelun voittoputkeen. Takataskussa on myös Suomen Cupin välieräpaikka. 

– Mielestäni tämän kauden aikana Santeri ja muu valmennustiimi on saanut hiottua pelitapaamme hieman täsmällisemmäksi ja se alkaa pikku hiljaa näkyä myös pelikentällä. Pelin kehittymisen lisäksi pidän siitä, että olemme joukkueena hyvällä tiellä myös toimintakulttuurimme kehittämisessä, Hoikkanen jatkaa.

TPS:n urheilujohtaja Perttu Kytöhonka näkee Hoikkasen jatkosopimuksen joukkueen tavoitteiden kannalta ensiarvoisen tärkeänä.

– ”Hullu” tunnetaan totta kai kentällä rajusta työmäärästään ja vastustajana hän lienee F-liigan hankalampia. Se mikä jää suurelle yleisölle pimentoon on se panos, minkä hän antaa joukkueen toimintakulttuurin kehittämiselle. Janne toimii fiksulla arvomaailmalla omassa elämässään ja antaa sen esimerkin näkyä myös joukkueen arjessa.