Jälleen iso päänahka TPS:lle

TPS matkasi Espooseen pelaamaan Oilersia vastaan. Etukäteen haastava vastustaja kaatui numeroin 5-9.

Oilers aloitti ottelun loistavasti ja meni ensimmäisen erän puolessa välissä jo 2-0 johtoon. TPS:n Marius suominen kavensi tilanteen numeroihin 2-1, mutta vain hetkeä myöhemmin Oilers meni taas kahden maalin johtoon. Toisen erän alussa kavennus osuman turkulaisille tällä kertaa teki Ville Hirvisuo ja aivan kuin ensimmäisessä erässä niin Oilers onnistui jälleen nopeasti takaisku maalin jälkeen.

Viimeiseen erään TPS tuli täysin eri asenteella ja näytti parastaan. Joukkue osui viimeiseen erään jopa seitsemän kertaa ja käänsi ottelun voitokseen. Miko Kailiala onnistui kahdesti ja Mikko Hautaniemi jopa kolme kertaa.

”Peliin lähtö ja oikeastaan koko ykköserä oltiin aika isosti Oilersin jaloissa. En tiedä mistä johtui, mutta aika isoa herätystä kaipasi sen erän jälkeen. Toisessa erässä päästiin jo aika hyvin peliin kiinni ja saatiin hyviä tilanteita. Viimeinen erä oli meille aika iso johtuen Lindforssin ulosajosta, mistä riittää varmasti keskusteltavaa. Ei ole varmaan TPS:n historiassa nähty noin tehokasta ylivoimaa, mitä tänään saatiin aikaiseksi. Loppu saatiin painittua hyvin 6vs5 tilanteessa ja isot pisteet tuli Turkuun”, kommentoi TPS pelaaja Toni Salminen.

”Täytyy tottakai iloita mutta huominen ja SPV tulee aika hätäisesti. Joten sitä kohti ja jengiä hallille siis”, jatkaa vielä Salminen.

Ottelu päättyi lukemiin 5-9 ja huomiseen SPV peliin joukkue lähtee kahdeksan pelin voittoputkessa.