Hoikkanen nauttii ensimmäisistä TPS-pudotuspeleistään – “Fiilis joukkueessa ollut todella hyvä”

Hoikkanen nauttii ensimmäisistä TPS-pudotuspeleistään – “Fiilis joukkueessa ollut todella hyvä”

TPS:n ja SPV:n välisen puolivälieräsarjan ensimmäinen kotivoitto näki päivänvalon tiistaina, kun TPS iski taululle tylyt 10-2 lukemat Kupittaan kirkkaissa valoissa. Ottelusarjassa 2-1 johtoon siirtynyt TPS matkaa torstaina Seinäjoelle tähtäimessään kolmas otteluvoitto. 

Kolmatta kauttaan turkulaisryhmässä pelaavalle Janne Hoikkaselle pudotuspelit maistuvat erityisen makealta, sillä vaikka TPS on pelannut kahden edelliskauden aikana 20 pudotuspeliottelua, miehen oma saldo ennen tätä kevättä TPS-paidassa on näyttänyt pyöreää nollaa. Paikkansa Waltteri Vesterisen ja Mikko Hautaniemen vasemmalta laidalta runkosarjan lopulla löytänyt Hoikkanen on täpinöissään kevään peleistä. 

Kaksi edellistä kevättä on mennyt itseltäni ohi. Kevät 2019 polvivamman takia ja viime keväänä karanteenin takia. On sanomattakin selvää, että nautin tällä hetkellä pelaamisesta todella paljon. Yritän myös päivittäin muistuttaa itseäni siitä, kuinka etuoikeutetussa asemassa olemme kun pääsemme pelaamaan tässä maailmantilanteessa.

Vahvaa karvaustyötä tekevä ja kaksinkamppailuja Tepsille louhiva Hoikkanen näkee, että TPS on löytänyt hyvän tunnetason ottelusarjan kuluessa.

Sarja lähti hieman tunnustelevalla otteella käyntiin. Tämän jälkeen peli on muuttunut hieman avoimemmaksi ja se on sopinut meille yllättävän hyvin. Fiilis joukkueessa pelien aikana on ollut todella hyvä ja kannustava. Kun yleisöä ei ole paikalla, niin tunnetason löytäminen on erityisen tärkeää ja mielestäni olemme onnistuneet siinä vastustajaa paremmin. 

Viime pelissä teimme paljon voittavia tekoja ja pelasimme hyvin johtoasemassa. Jos jatkamme aktiivisuutta pallon kanssa sekä ilman, uskon että olemme vahvoilla myös Seinäjoella, Hoikkanen sanoo luottavaisena.

4.puolivälieräottelu SPV-TPS to 11.3. klo 18.30, Seinäjoen UT