Harjoitusotteluiden ensimmäinen voitto – Indians kaatui kotikentällä

Harjoitusotteluiden ensimmäinen voitto – Indians kaatui kotikentällä

TPS jatkoi harjoitusotteluitaan tänään kotikentällään Kupittaalla, kun Westend Indians saapui vierailulle Turkuun. Hieman aneemisen kuusikymppisen jälkeen TPS oli kuitenkin etevämpi vieden ottelun nimiinsä lukemin 2-1 (2-1,0-0,0-0). Samalla kirjattiin myös ensimmäinen voitto harjoituspelikaudelta, kun kaksi edellistä treenimatsia päättyivät tasureihin. Kotijoukkueen osumista vastasivat tänään herrat Olli Kinnunen, sekä tuore hyökkääjävahvistus Janne Hoikkanen.

Ottelun kokonaiskuvaa oli hieman hankala hahmottaa. Maalipaikat vieneen kotijoukkueen viimeistely oli paikoittain ontuvaa, joka sai taas mustavalkoiset hieman tuskastumaan. Krediittiä täytyy jakaa vähämaalisesta kamppailusta myös vierailija Indianssin maalivahdille, sekä joukkueen puolustuspelaamiselle. Selkeästi pirteimmällä pelipäällä kotijoukkueesta oli tänään sen ykkösvitja sentteri Olli Kinnusen johtamana. Myös puolustaja Toni Salminen pelasi hyvän ja ehjän ottelun.

Mustavalkoisten valmennusitiimin jäsen Toni Läntinen näki ottelun hieman nihkeänä. ”Indians on hyvällä pelisysteemillään tuottanut meille vaikeuksia viime kausina ja se oli myös yksi syy sille miksi halusimme harjoitusottelun juuri heitä vastaan. Tänään meillä oli hieman ongelmia hyökkäysalueelle pääsemisen ja siellä pelaamisen kanssa ja ottelu antoikin paljon hyvää dataa valmennusryhmälle mietittäväksi. Myös sellainen tarvittava kiima, jota omaan pelaamiseemme halutaan, puuttui tänään”, Läntinen sanaili.

Kuvia ottelusta »
Ottelustream jälkitallenteena »

Kiimaa ja seuraavaa voittoa lähdetään metsästämään jo heti huomenna, kun treenimatsit jatkuvat ottelulla LASBia vastaan klo 18:30. Otteluun ilmainen sisäänpääsy, tervetuloa!