Happee katkaisi Palloseuran 10 ottelun pisteputken – ”Ei riitä, että pelataan puolet.”

Palloseuran 10 ottelun pisteputki päättyi Jyväskylässä, kun Happee kaatoi Palloseuran 7-2.

Kotijoukkue onnistui nappaamaan alusta asti pallon hallinnan itselleen ja mustavalkoiset joutuivat vetäytymään puolustuskannoille. Hirvilauma osui avauserässä kolmesti ja siirtyi toisen erän alussa jo neljän maalin karkumatkalle. Palloseura sai kuitenkin oman pelinsä kulkemaan ja nousi Mikko Hautaniemen maaleilla kahden maalin päähän.

TPS sai jatkettua pallonhallintaa kolmanteen erään, mutta kavennusmaaleja ei enää nähty. Päätöserän loppupuolella Happee osui kahdesti ylivoimalla ja viimeisteli 7-2 loppulukemat tyhjään maaliin. Tappio Happeelle oli Palloseuran kauden ensimmäinen tappio varsinaisella peliajalla.

”Tänään oltiin alussa luokattoman huonoja, ensimmäinen erä meni täysin ohi. Toisessa erässä saatiin parsittua palasia kasaan ja jos tästä pelistä jotain positiivista ottaa mukaan niin siinä onnistuttiin hyvin. Se ei kuitenkaan hyviä jengejä vastaan riitä, että pelataan puolet ottelusta. Lopun jäähy ratkaisi ottelun lopullisesti ja numerot vähän repesivät. Tätä peliä ei kuitenkaan saa jäädä märehtimään vaan täytyy vaan palata sille tasolle missä oikeasti olemme.”