Happee kaatui Hirviteatterissa hurjan trillerin jälkeen

TPS ja sitä isännöinyt Happee tarjosivat reilulle seitsemälle sadalle Hirviteatterin katsojalle jälleen kerran ottelun, joka ei taatusti jättänyt ketään kylmäksi. Kotijoukkue oli avauserässä selvästi turkulaisia edellä, mutta sen jälkeen TPS paransi hetki hetkeltä ja sai ottelun hallintaa itselleen joista kertovat ottelun laukausmäärätkin, jotka menivät tänään Palloseuralle 44-29. Avauserä meni isännille erälukemin 4-3 ja kun toinen erä tasattiin 1-1 lukemin, joutui TPS viimeiselle kaksikymppiselle maalin tappiolla. Loppuun asti upeasti taistelleet turkulaiset eivät antaneet kuitenkaan periksi, vaan nousivat upeaan 5-6 voittoon kahdella viime hetken maalilla. Mustavalkoisten kovin tehomies oli tänään loistavasti pelannut Miko Kailiala (2+2), joka iski kamppailun kaksi viimeistä osumaa.

Päävalmentaja Jukka Ruotsalainen oli tyytyväinen vieraspisteisiin, mutta näki myös parannettavaa vieraiden peliesityksessä. ”Avauserässä oltiin peli-identiteetin kanssa hukassa ja Happee sai aivan ilmaisia maaleja. Toiseen erään saatiin jo lisää otetta ja viimeisessä erässä uskallettiin pelata ja saatiin palkinto vielä loppuminuuteilla. Tästä otetaan tuo viimeisen erän ilme mukaan, mutta se on selvää että pelin täytyy parantua entisestään, jotta Classic kaatuu lauantaina”, Ruotsalainen kommentoi ottelun päätyttyä.

Kauaa ei tarvitse tosiaan Tepsin odottaa seuraavaa ottelua, kun lauantaina edessä on todellinen tasonmittari, kun hallitseva Suomen mestari Classic saapuu Kupittaalle. Ottelusta lisää heti huomisen aikana.