Finaalipaikka jäi haaveeksi – Classic niukasti parempi Tampereen välierässä

Finaalipaikka jäi haaveeksi – Classic niukasti parempi Tampereen välierässä

Miesten edustusjoukkue ja sitä isännöinyt SC Classic tarjosivat Tampere Areenan 1400 katsojalle ympäripyöreän kamppailun, jossa kotijoukkue oli lopulta turkulaisia parempi 2-0 (0-0,2-0,0-0) lukemin. Ottelun ratkaisu nähtiin kamppailun toisessa erässä, jossa Classic iski kaksi osumaa Konsta Tykkyläisen ja Sami Johanssonin johdolla.

Ottelun avauserä oli vierailta oikein tasapainoista tekemistä lukuun ottamatta ensimmäistä vaihtokierrosta, jossa kotijoukkue sai muutaman loistavan maalipaikan. Sen jälkeen TPS sai rakenneltua useammankin hyvän tilanteen, mutta ottelun parhaana palkittu Lassi Toriseva piti isäntien maalin puhtaana. Keskimmäinen kaksikymppinen oli sitten vierailta selkeästi heikompi ja Classic olisi voinut onnistua useammankin kerran, mutta Pyry Luukkonen oli tänään mies paikallaan TPS-maalilla ja niinpä mustavalkoiset ainoastaan kahden maalin takaa-ajoasemassa kolmanteen erään. Siinä TPS pääsi paremmin ja paremmin peliin kiinni, mutta valitettavasti sitä vapauttavaa avausmaalia ei saatu tänään turkulaisten osalta aikaan ja niinpä kolme sarjapistettä ja Cupin finaalipaikka Classicin haltuun jalkapallolukemin.

Päävalmentaja Jukka Ruotsalainen oli todella pettynyt mies ottelun jälkeen. ”Tulos on tottakai armoton pettymys. Toisessä erässä pelattiin liian passiivisesti ja laskettiin Classic kuskin paikalle. Päätöserässä olisi ollut mahdollisuudet nousta takaisin pelille mukaan, mutta tänään ei siinä onnistuttu. Tämä pohjaton harmitus ja kiukku on vaan käännettävä entistä laadukkaammaksi treenaamiseksi, jotta tämä ero saadaan kevääseen mennessä kurottua umpeen”, Ruotsalainen kommentoi ottelun päätyttyä.

Seuraavan kerran TPS pelaa perjantaina 8.2. Kupittaalla, kun vieraaksi saapuu SPV. Ottelusta lisää ensi viikon aikana.

Classic – TPS tilastot

Salibandyliigan tilastot