Matsi-info: TPS vs FBC Turku

Matsi-info: TPS vs FBC Turku

TPS-kokoonpano

Ennakkoinfot

TPS ja FBC Turku elvyttivät viime vuonna pitkän tauon jälkeen paikalliskamppailut miesten pääsarjatason joukkueiden kesken. Tänä vuonna Turun kovimmat miesten salibandyjoukkueet kohtaavat jälleen Kupittaalla perjantaina 20. elokuuta klo 18.30.

Kummankaan joukkueen Kupittaan Palloiluhallin kotiotteluissa ei ole nähty yleisöä viime vuoden joulukuun jälkeen, joten nyt paikallisella salibandy-yleisöllä on hieno mahdollisuus nähdä turkulaisjoukkueiden vire ennen runkosarjan alkua.

Viime kauden päätteeksi FBC Turusta TPS:n päävalmentajaksi siirtynyt Santeri Raatarila odottaa ottelua malttamattomana.

– Mukava päästä pelaamaan ensimmäinen harjoitusottelu ja saada joukkueena ensimmäisiä yhteisiä kokemuksia ottelun läpiviemisestä. Derby-asetelma tuo mukanaan myös oman latauksensa, joten eiköhän ensi viikolla nähdä hyvää salibandyviihdettä, Raatarila kommentoi.

Jos TPS:n valmentajalla on FBC-taustaa, niin asia on myös toisinpäin eli FBC Turun päävalmentajana tällä kaudella aloitti viisi kautta TPS:ssä liigaa pelannut Mikko Stenfors.

– Hienoa päästä testaamaan Suomen terävintä kärkeä harjoituskaudella, ja mikäs sen parempaa kuin paikallisen derbyn merkeissä. Lähdetään toteuttamaan rohkeasti elokuun aikana harjoiteltuja juttuja, luotetaan omaan tekemiseen ja annetaan henkilökohtaiselle luovuudelle tilaa, Stenfors ennakoi.

– Tähän peliin ei pelaajia tarvitse erityisesti sytytellä sillä tämä ottelu on merkattu harjoituspelikalenteriin isolla tussilla, Stenfors jatkaa.

TPS ja FBC Turku noudattavat voimassa olevia viranomaismääräyksiä ja ovat panostaneet viime kauden oppien mukaan turvallisen ottelutapahtuman järjestämiseen, jossa on mahdollista välttää lähikontakteja.

Ottelutapahtuman yleisömäärä on rajattu vain 400 henkilöön ja Kupittaan Palloiluhallissa on maskipakko, paitsi pakottavasta terveydellisistä syistä. Rajallinen kapasiteetti tarkoittaa valitettavasti molempien seurojen jäsenien ja kausikorttilaisten osalta sitä, että otteluun on pääsy ainoastaan ennakkolipun ostamalla.

Kumpikin joukkueista huolehtii oman katsomopuoliskonsa lipunmyynnistä. Liput (7 €) ovat nyt myynnissä. TPS:n liput myy Tiketti ja FBC Turun Eventio. Ottelun tuotot käytetään turkulaisen harrastesalibandyn hyväksi.

Osta liput TPS:n katsomopuoliskolle tästä.

Käytännönohjeet matsitapahtumaan

TPS:n ottelutapahtumissa noudatetaan valtakunnallisia ja paikallisia viranomaismääräyksiä koronapandemian aiheuttamien poikkeusolojen aikana. Tarkoituksena on tehdä ottelutapahtumasta mahdollisimman turvallinen kaikille osapuolille ja tarvittaessa helpottaa tapahtumaan osallistuneiden jäljittämistä mahdollisissa altistumistapauksissa.

Lounais-Suomen Avin ohjeistuksen mukaan sisätiloissa järjestettävissä tapahtumissa on oltava tosiasiallisesti mahdollisuus säilyttää riittävä etäisyys toisiinsa ja turvallisuus voidaan vamistaa Covid-19 tartuntojen ehkäisemiseksi. Olemme tehneet FBC Turun kanssa erityisjärjestelyitä, jotta pystymme toteuttamaan turvallisen ottelutapahtuman. Meillä esimerkiksi on käytössä noin 1/3 katsomokapasiteetista, katsomo ja sitä myötä palvelut on jaettu kahteen lohkoon sekä kiinnitetty erityistä huomiota käsihygieniaan sekä maskien käyttöön.

Lipunmyynti

Lipunmyynti TPS:n miesten otteluihin tapahtuu AINOASTAAN ennakkoon Tiketin kautta eli ei ovilipunmyyntiä hallilla. Ostathan siis lipun ennakkoon Tiketistä. Huomioithan, että koronarajoitusten vuoksi lippuja on myynnissä erittäin rajallinen määrä eli hankithan lippusi ajoissa.

<< Osta ennakkolippusi tästä >>

 

Kulku ja katsomolohkot

Kupittaan Palloiluhalli on jaettu kahteen lohkoon – TPS-katsomo on 1B ja FBC-katsomo on 2B. Kulku omaan katsomolohkoon tapahtuu pääsisäänkäynniltä – vasemmasta ovesta FBC:n lohkoon, oikeasta TPS:n lohkoon. Molemmissa lohkoissa on omat WC-tilat ja kioskipalvelut, liikkuminen lohkojen välillä ei ole mahdollista.

Huomioithan, että ottelussa ei vaihdeta hyökkäyssuuntaa erien välillä.

Turvallisesti matsiin!

  • Vältäthän lähikontakteja muiden kuin oman seurueesi jäsenten välillä
  • Kaikkien yli 15 vuotta täyttäneiden on käytettävä kasvomaskia ottelutapahtumissa.
  • Tulethan ottelutapahtumaan vain täysin terveenä ja oireettomana!
  • Tulethan ajoissa paikalle ja pyri huomioimaan katsomossa, käytävillä ja muissa yleisissä tiloissa turvavälin (2 metriä) muihin.
  • Yskithän erilliseen kertakäyttöiseen nenäliinaan tai hihaasi. Huolehdithan muutenkin hyvästä käsihygieniasta.

Lataa Koronavilkku-sovellus puhelimeesi

Koronavilkku on Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen tuottama sovellus, jonka avulla saat tiedon, jos olet sovelluksen arvion mukaan altistunut koronavirukselle. Jos sinulla todetaan tartunta, voit ilmoittaa siitä sovelluksella nimettömästi. Sovelluksessa yksityisyytesi on vahvasti suojattu.

Hanki Google Play -palvelusta tai lataa App Storesta.