F-Liiga jatkuu tuplaviikonlopulla

F-Liiga jatkuu tuplaviikonlopulla

Maajoukkuetauko saatiin päätökseen ja nyt on aika palata tositoimiin. F-Liiga jatkuu TPS:n miesten osalta tuplaviikonlopulla, kun se kohtaa ensin sarjakärki Classicin perjantaina ja heti lauantaina joukkue matkaa Hämeenlinnaan Steelersin vieraaksi.

TPS aloittaa tuplaviikonlopun ehkä kauden kovimmalla koitoksella, kun se kohtaa Classicin vieraissa. Viimekauden mestari on aloittanut kauden voittaen suvereenisti kaikki ensimmäiset viisi otteluaan. Takkuisen alun jälkeen nyt hyvään vireeseen päässyt TPS lähtee hakemaan Tampereelle isoa päänahkaa ja koittaa saada voittoputkensa neljän ottelun mittaiseksi. 

“Vaikka vastustaja on se mikä on, niin ei tässä todellakaan olla lähdössä Ideaparkkiin ihmettelemään. Tarkoitus on olla parempi paikallaolijoista ja tuoda pisteet Turkuun”, kertoo TPS:n päävalmentaja Santeri Raatarila.

“Vaikka kyseessä on tuplaviikonloppu, niin lähestytään näitä ihan peli kerrallaan. Meiltä oli mukavan iso edustus eri maajoukkueiden mukana viime viikolla, mikä tosin hieman rikkoi joukkueen yhteistä harjoittelua. Toki sama tilanne se on ollut Classicilla, joten tässä on varsin mielenkiintoiset asetelmat perjantain koitokseen”, jatkaa Raatarila.

Lauantaina vastustajana on Steelers joka majailee tällä hetkellä sarjassa sijalla kaksitoista ja voittanut ensimmäisestä kuudesta pelistä vain yhden. Maajoukkuetauko ja pelit peräkkäisinä päivinä voi sekoittaa pakkaa, joten Steelers varmasti yrittää käyttää saumansa lauantaina ja nähdään viihdyttävää salibandyä myös viikonlopun toisessa ottelussa.