Entistä parempaa joukkuepelaamista Positive Impactilla

Entistä parempaa joukkuepelaamista Positive Impactilla

Muutama viikko takaperin lähes kaikki TPS:n Gofore-pelaajat kokoontuivat viettämään ensimmäistä Positive Impact -pelaajailtaa Goforen toimistolla. Illan aikana pelaajat päättivät seuraavan jakson Positive Impact -teeman ja miettivät yhdessä minkälaisilla teoilla positiivista ilmapiiriä voi edistää. Ja tietysti nautittiin hieman rennommastakin ohjelmasta pelaillen.

Positive Impact on koko seuran juttu  

P.I -pelaajailtaan osallistui pelaajia aina F-junioreista edustusjoukkueen pelaajiin.  Illan aikana pelaajat valitsivat yhteiseksi Positive Impact -tekojen teemakseen joukkuepelaamisen. Tätä teemaa pelaajat lähtevät toteuttamaan joukkueen arjessa yhdessä mietittyjen esimerkkitekojen kautta. Pelaajat myös valitsivat yhden Positive Impact -teon, jonka he tekevät itse ensi jakson aikana.   

”Mahtavaa, että pelaajat ovat mukana luomassa ja toteuttamassa Positive Impact -konseptia näin vahvasti. Positive Impact on pelaaja- ja joukkuelähtöistä toimintaa, jonka tarkoituksena on entisestään kehittää koko TPS:n positiivista ilmapiiriä nimenomaan pelaajien ehdoilla,”  Goforen aluejohtaja Eero Rostiala kommentoi.  

Positive Impact ei ole vain P.I -pelaajien juttu, vaan positiivisen ilmapiirin kehittämiseen kannustetaan muitakin seurayhteisön jäseniä, aina pelaajista huoltajiin. Kannustammekin kaikkia mukaan jakamaan ja tekemään Positive Impact -tekoja ja luomaan entistä positiivisempaa toimintaa!  

Edustusjoukkueiden pelaajat suunnannäyttäjinä 

Myös edustusjoukkueiden Positive Impact -pelaajat olivat vahvasti mukana pelaajaillassa ja jakamassa kokemuksiaan positiivisen ilmapiirin vaikutuksista joukkueeseen:  

”On todella tärkeää, että joukkueessa on positiivinen ilmapiiri. Se tarkoittaa esimerkiksi kaikkien huomioon ottamista ja kannustamista. Edustusjoukkueessakin maajoukkuetason pelaajat ovat usein ne, jotka auttavat nuoremmat juniorit mukaan joukkueeseen,” kertoi miesten edustusjoukkueen Toni Salminen

 Kiitos kaikille mukana olleille! Odotamme innolla, miten Positive Impact näkyy joukkueiden arjessa! 

#TPSxGofore #PositiveImpact