Ennakko: TPS-Indians – ”Odotan kovaa kamppailua sarjapisteistä!”

Ennakko: TPS-Indians – ”Odotan kovaa kamppailua sarjapisteistä!”

Keskiviikkona nähdään jälleen huippusalibandyä Kupittaan Palloiluhallissa, kun sisuuntunut TPS saa vieraakseen Westend Indiansin. Joukkueet kohtasivat kauden kynnyksellä treenimatsissa Lohjalla ja tällöin mustavalkoiset osoittautuivat paremmiksi 9-4-lukemin.

Liigakauteen Indians sai voitokkaan alun, kun Tiikerit kaatui 4-3-lukemin vieraskaukalossa Tuomas Harjulan (1+2) ja Otto Lehkosuon (1+1) toimiessa voiton arkkitehteinä. TPS:n kannalta kausi alkoi mollivoittoisesti, mutta sunnuntain avauksesta on otettu tarkasti oppia.

Pallo vaihtoi turhan usein omistajaa eri puolella kenttää ja Oilers pääsi pallonriistojensa kautta karkaamaan useamman maalin johtoasemaan. Tuollaisessa tilanteessa virtaavuus usein lisääntyy ja vastustaja pääsikin ottelun loppupuolella enemmän mukavuusalueelleen.” TPS-päävalmentaja Santeri Raatarila analysoi.

”Nämä loogiset syyt on helppo poimia esiin ja niissä lähdetään parantamaan. Keskiviikon vastustaja on selkeästi erilainen pallohallinnaltaan ja johtoasemaan päästessään osaavat olla ikävän hyviä puolustamaan pallolla. On kuitenkin mukava päästä pelaaman jo uudestaan keskiviikkona.”

TPS-hyökkääjä Janne Hoikkanen oli totutun vahva pallon kanssa heti kauden alussa. Kuva: Anssi Koskinen

Pettymys avaukseen paistaa pelaajistosta, mutta samalla luotto tulevaan ja omaan tekemiseen löytyy.

”Kotiavaukseen oli ladattu paljon odotuksia, joten luonnollisesti olimme pettyneitä tuloksesta. Pettymyksestä huolimatta, olen todella luottavainen sen suhteen, että olemme kesän ja syksyn aikana tehneet oikeita asioita,” TPS-hyökkääjä Janne Hoikkanen kommentoi.

”Tässä vaiheessa kautta keskittyminen on vahvasti oman pelin kehittämisessä, mutta toki otamme huomioon Indiansin vahvuudet. Pelit Indiansia vastaan ovat olleet aina tasaisia ja taktisia vääntöjä, joten odotan huomiselta kovaa kamppailua sarjapisteistä!”

TPS-Indians
ke 22.9. 18.30, Kupittaan Palloiluhalli
Liput myynnissä ainoastaan Tiketissä, ei ovilipunmyyntiä