Edustusjoukkueilla viiden pelin viikko – Kolme ottelua Kupittaalla

Edustusjoukkueilla viiden pelin viikko – Kolme ottelua Kupittaalla

TPS:n edustusjoukkueilla on edessään kiireinen loppuviikko. Naiset kohtaavat FBC Loiston ja EräViikingit, miehet EräViikingit, SPV:n ja OLS:n.

Miehet avaavat edustusjoukkueiden ottelut torstaina, kun TPS matkustaa EräViikinkien vieraaksi. Perjantaina joukkue saa palautella, mutta lauantaina Turkuun saapuu SPV Seinäjoelta ja viikon päättää kotiottelu OLS:aa vastaan.

TPS-SPV, 28.1. 16:30, Kupittaan Palloiluhalli

TPS-OLS, 29.1. 15:00, Kupittaan Palloiluhalli

”Aika julma on tahti, neljään päivään kolme ottelua. Tiedetään, että edessä on henkisesti ja fyysisesti raskas loppuviikko ja ollaankin valmistauduttu siihen huolella. Kaiken pitää olla valmiina torstaina, sillä meitä odottaa nälkäinen kotijoukkue. ErVi pelaa jo tavallaan omia ”pudotuspelejään”, joten varmasti saadaan tehdä täysi päivätyö, jotta pisteet Turkuun saadaan. Perjantaina saadaan sitten hyvä lepopäivä ennen seuraavaa matsia.

SPV otti edellisestä kohtaamisesta enemmän pisteitä rankkareiden jälkeen ja siitä lähdetään, ettei sama lauantaina toistu. Uskon, että lauantaina nähdään aika kiukkuinen TPS. Sunnuntaina olisi vielä ottelu OLS:aa vastaan ja meillä onkin jo yhteistä kokemusta siitä, millaista on pelata tiukan ottelurupeaman jälkeen, sillä aika samoissa merkeissä kohdattiin viimeksi. Varmasti on raskas peli tulossa, mutta meidän täytyy vaan ammentaa yhteisistä kokemuksista ja tehdä niin hyvä tulos, että pystytään pisteet ottamaan.”

-Santeri Raatarila

 

Naiset aloittavat viikonlopun ottelunsa lauantaina melko makeasti, sillä edessä on kauden kolmas Turun paikalliskamppailu FBC Loistoa vastaan. Sunnuntaina naiset puolestaan matkaavat EräViikinkien vieraaksi.

TPS-FBC Loisto, 28.1. 13:00, Kupittaan Palloiluhalli

”Ollaan kotiuduttu hyvin Suomen Cupin finaalitapahtumasta ja Champions Cupin jälkeinen väsymys alkaa olla ohi. Sen verran hyvältä on treeneissä näyttänyt! Lauantaina olisi edessä kauden kolmas paikaliskamppailu ja se on aina ekstrakivaa. Viimeksi paikalliskilpailija haastoi meidät ihan tosissaan ja jouduttiin tekemään iso työ voiton eteen. Toivottavasti lauantainakin on luvassa kova peli! Sunnuntaina lähdetäänkin ”isolle kirkolle” kohtaamaan EräViikingit, mutta hoidetaan lauantai ennen kuin lähdetään siihen keskittymään. Nyt täytyy pystyä pitämään se oma hyvä vire päällä!”

-Jani Penttilä