Edarit tulessa viikonloppuna

Edarit tulessa viikonloppuna

Kumpikin TPS:n liigaryhmä on tulessa viikonloppuna. Kolmen ottelun voittoputkessa liitävät miehet matkaavat Jyväskylään Happeen vieraaksi. Kahdessa viime ottelussa tutun vahvan maalinestopelinsä (neljä maalia omiin) löytänyt TPS lähtee kamppailuun onnistumisia takanaan ja tavoitteenaan pidentää voittoputkea neljään. 

Naiset kohtaa lauantaina Classicin vieraissa ja sunnuntaina cupin pelissä PSS:n Leaf-areenalla klo 15. Kolmen pelin tiukan jakson jälkeen joukkue on viikolla saanut vähän hengähtää ja kasata voimia. Nyt edessä on taas kova viikonloppu.

Kolmen ottelun voittoputkessa liitävä TPS hamuaa lisää pisteitä taas lauantaina. Kuva Anssi Koskinen

Tämä viikko on ollut hieman kevennetty, jotta energiaa riittää taas viikonloppuna. Pelitahti on ollut kova, mutta vähän päästiin taas harjoittelemaankin. Keskittyminen on nyt vahvasti lauantailla, sillä pelissä on tärkeitä pisteitä jaossa. Hyvällä pelillä on myös helpompi jatkaa sunnuntaille. PSS:aan ei juuri vielä olla keskitytty, ajatus pitää olla lauantain pelissä ja Classicissa. Helppoja pelejä ei tässä sarjassa tällä kaudella näytä olevan”, toteaa päävalmentaja Antti Hänninen.

Sunnuntaina luvassa on playoff-tunnelmaa, eikä vastustaja kovin paljoa kovempi voisi olla. Hänninen lähtee joukkueineen kamppailuun kuitenkin voitto mielessä.

”On hienoa päästä haastamaan kova jengi kuten PSS tällaisessa pelissä. Meidän pitää olla todella nöyrä ja kunnioittaa vastustajaa tietyllä tavoin, kuitenkin pelkäämättä heitä. Menestyäkseen cupissa pitää pystyä joka tapuksessa ne kovimmatkin jengit kaatamaan. Paras valmistautuminen tähän silti on lauantain pelin hoitaminen kunniallisesti”.