2010-luvun klassikko TPS-Happee lauantaina – Nurmiselle 300 peliä täyteen

2010-luvun klassikko TPS-Happee lauantaina – Nurmiselle 300 peliä täyteen

TPS pääsee heti lauantaina yrittämään paluuta voittokantaan. Keskiviikon SPV-kamppailu lähti hieman yskähdellen liikkeelle, mutta TPS löysi ottelun kuluessa otteisiinsa tuttua laatua ja nousi neljän maalin takaa-ajoasemasta voittotaisteluun. Lauantaina TPS saa vastaansa 2010-luvun klassikkovastustajansa, Jyväskylän Happeen. Tällä hetkellä tukevasti pudotuspelipaikoilla majaileva Happee on pelannut kaudella hieman epätasaisesti, mutta joukkueen vaarallisuus Turun päässä tiedetään.

TPS:n takalinjojen luottoratsu Janne Nurmiselle tulee lauantain ottelussa täyteen 300 liigaottelua yhteensä (runkosarja + pudotuspelit) ja lisäksi 200 runkosarjaottelua TPS-paidassa. 

– Ei ollut vuonna 2010 nähtävissä, että tässä ollaan edelleen, mutta tuntemukset paranee päivä päivältä vaikka viimeinen vajaa vuosi onkin ollut vähän erilainen pandemian takia. 

TPS-joukkueen ikäpresidentti (32) Nurminen näkee TPS:n menneen jälleen tällä kaudella askeleen eteenpäin.

– Rutiinia löytyy taas vähän enemmän. Kevättä kohden kaivetaan todellinen identiteettimme esiin ja toivotaan, että saadaan pelata kausi loppuun. Kahdesta edellisestä keväästä on jäänyt joukkueelle iso nälkä. 

Nurmisen ja Hautaniemen juonet eivät tuottaneet keskiviikkona voittoa, mutta lauantaina TPS:llä on uusi mahdollisuus. Kuva Anssi Koskinen.

TPS:n ensimmäinen kamppailu toivon vuonna 2021 päättyi jatkoaikatappioon erityisesti kehnon avauserän jälkeen. 2010-luvun klassikkovastustaja Happee sytyttää edelleen TPS-miehistön erityisellä tavalla.

– SPV-pelin ensimmäistä erää ei saada takaisin, joten keskitytään niihin kahteen jälkimmäiseen ja ennen kaikkea lauantaiseen ekaan erään. Parannetaan pieniä juttuja ja pelataan ehjä 60 minuuttia.

– En itse ollut aikanaan ehkä siinä legendaarisimmassa sarjassa mukana (vuonna 2016), vaikka vaiherikkaan sarjan pääsinkin tuolloin Oilersin paidassa heitä vastaan pelaamaan. Mieluisa vastustaja edelleen ja hieno peli luvassa huomenna. Bonuksena saadaan vielä pelata jo iltapäivällä!

TPS-Happee la 9.1. klo 14.30 – ottelu katsottavissa ilmaiseksi ISTV:ssä