Valikko Sulje

Harrasteryhmät 2007-2019 -syntyneille

Tule tutustumaan veloituksetta!

TPS Salibandy järjestää alueellista, laadukasta ja turvallista salibandytoimintaa Turun seudulla 2007–2019-syntyneille tytöille ja pojille koulutettujen ohjaajien kanssa. Kaiken toiminnan keskiössä on hauska liikunnan riemu omalla taitotasolla ja onnistumisen elämykset kavereiden kanssa!

Lapsi-aikuinen kerhot (2018-2019 syntyneet pojat ja tytöt)

Lapsi-aikuinen -kerho on leikkimistä, kisailua, hassuttelua ja pelailua. Jokainen kerholainen, vanhemmat mukaan lukien, on kerran viikossa alle kouluikäinen. Harjoituksissa leikitään paljon myös ilman mailaa ja palloa, kehittäen lasten motorisia taitoja.

Lue lisää ja ilmoittaudu lapsi-aikuinen salibandykerhoon tästä!

Aluejoukkueet (2012-2017 syntyneet pojat)

Joukkueet harjoittelevat salibandyn perusteita ja sääntöjä sekä pelaavat kauden aikana turnausmuotoisesti pelejä Nuori Suomi -hengen mukaisesti ilman vilttiketjuja.

Lue lisää ja ilmoittaudu aluejoukkueisiin tästä!

Juniorikerhot (2007-2011 syntyneet pojat)

Juniorikerho on suunnattu niille, jotka haluavat pelailla omaksi ilokseen kerran viikossa hyvässä ohjauksessa ja mukavassa seurassa pilke silmäkulmassa. Kerholaisille pyritään järjestämään muutamia harjoituspelejä kauden aikana, mikäli alueelta löytyy sopiva vastustaja.

Lue lisää ja ilmoittaudu juniorikerhoihin tästä!

Tyttöryhmät (2012-2017 syntyneet tytöt)

Tyttöryhmät on suunnattu niille, jotka haluavat pelailla omaksi ilokseen kerran viikossa laadukkaassa ohjauksessa ja hauskassa seurassa. Ryhmäkohtaisesti katsomme lähdemmekö pelaamaan kortteliliigaa vai sovimmeko harkkapelejä muita tyttöryhmiä vastaan.

Lue lisää ja ilmoittaudu tyttöryhmiin tästä!

Lisätietoja ja kyselyt:

Niina Nurminen
Harrastevastaava
TPS Salibandy ry
niina.nurminen@tpssalibandy.fi
0400901336