TPS Salibandyn poikajuniorit aloittavat omat pudotuspelinsä viikonloppuna – Turku vs. pääkaupunkiseutu!

TPS Salibandyn poikajuniorit aloittavat omat pudotuspelinsä viikonloppuna – Turku vs. pääkaupunkiseutu!

TPS:n poikajuniorit aloittavat oman playoff-urakkansa tulevana lauantaina vieraspeleillä ja heti perään, sunnuntaina ja maanantaina pelataan Turussa. B-poikien puolivälierissä TPS saa vastaansa Esport Oilersin Espoosta. C1-pojat kohtaavat omassa puolivälieräsarjassaan Helsingin ylpeyden, EräViikingit. Asetelma on näin ollen selkeä: Turku vs. pääkaupunkiseutu.

Molempien joukkueiden runkosarja sujui hieman ailahdellen ja näin ollen pudotuspeleihin lähdetään haastajan asemasta, tosin taistelua kotieduista käytiin aivan runkosarjan viimeisille kierroksille. Molemmilta joukkueilta on silti lupa odottaa menestystä. B-poikien joukkueessa on paljon aiempina kausina menestymään tottuneita pelimiehiä ja näin ollen voittamisen rutiinia. C1-pojat taas ovat harpanneet kuluvan kauden aikana tuloksellisesti mittavan askeleen eteenpäin ja ovat valmiina haastamaan ikäluokan kärkijoukkueet.

C1-poikien ensimmäinen pudotuspelien kotiottelu pelataan Leaf Areenalla sunnuntaina klo 18:30 ja B-poikien maanantaina, niin ikään klo 18:30. Sarjat pelataan paras kolmesta systeemillä, joten kannattaa ehdottomasti saapua Leaf Areenalle seuraamaan mustavalkoisten junioreidemme taistelua paikasta mitalipeleihin jo tulevana viikonloppuna.

TPS Salibandy toivottaa kaikki mustavalkoiset tervetulleiksi Leaf Areenalle seuraamaan junioreiden pudotuspelejä. Otteluihin on vapaa pääsy.

Puolivälierin kotiottelut Leaf Areenalla:

C1-pojat
PVE2 SU 31.3. klo 18:30 TPS C1 – EräViikingit C03

B-pojat
PVE2 MA 1.4. klo 18:30 TPS B – Esport Oilers NGB