Tiikerit kaatui 10-4 lukemin

Keskiviikkona Kupittaalla nähtiin maalirikas ottelu, kun TPS haki jo seitsemännen perättäisen voiton. Turkulais yleisön edessä kaatui tällä kertaa Tikkurilan Tiikerit lukemin 10-4.

ottelun ensimmäinen erä mentiin hyvin tasaisissa merkeissä ja vierailijat siirtyivät 0-1 johtoasemaan hyvän hyökkäyksen päätteeksi. Tiikereiden johto ei kestänyt kauaa, kun TPS:lle vihellettiin rangaistuslaukaus ja Miko Kailiala kävi pistämässä ottelun tasoihin.

Tähän asti hyvin pelanneet Tiikerit pysyi loistavasti tepsin mukana ensimmäisen erän, mutta jotain tapahtui erien välissä ja TPS alkoi heiluttamaan tahtipuikkoa toisessa ja kolmannessa erässä. Toista erää oli pelattu vain 46 sekuntia, kun Toni Salminen siirsi turkulaiset johto asemaan Lauri Stenforsin syötöstä. Tämän jälkeen Juho Koskinen teki liiga uransa ensimmäisen osuman todella tyylikkäällä tavalla, jonka jälkeen alkoi Tiikereiden verkot heilua oikein urakalla. Viimeiseen erään lähdettiin jo TPS:n 6-1 johtoasemassa.

Viimeisen erän teema oli aika sama mitä se oli toisessa. Vaikkakin Tiikerit saivat erään onnistumisia, niin TPS:n saama 5 minuutin ylivoima tappoi ottelun lopullisesti. Loppulukemat siis Kupittaalla 10-4 ja TPS jatkoi voittoputkeaan nyt seitsemän pelin mittaiseksi.

”Toisessa erässä saatiin peli selkeästi enemmän virtaamaan. Tämä luonnollisesti toi peliin enemmän isojen tilojen puolustamista ja isojen tilojen vastahyökkäyksiä. Näissä olimme myös vastustajaa edellä ja maaliodottaman noustessa pääsimmekin tehdyissä maaleissa kaksinumeroisille lukemille”, kommentoi TPS: päävalmentaja Santeri Raatarila ottelun jälkeen.