Väsynyttä menoa?

Synkkä periodi. Reilu viikko ja kolmessa ottelussa 38 maalia omiin. Tällä kertaa 6-10 häviö Steelersille. Muistuttaa nuoremman ikäluokan viime syksyä. Sieltä noustiin ja tästäkin noustaan. Pitää vaan uskoa omaan tekemiseen. Harjoitus tekee mestarin.

Tossu ei ole tällä hetkellä tarpeeksi syönnillään, jotta kärkijoukkueita peitottaisiin. Ollaan treenattu paljon ja väsymys näkyy joukkueessa. Osalle on urheilulukion myötä tullut kymmenisen harjoituskertaa viikossa. Seuraavan parin viikon aikana on kolme peliä + joillekin vielä vierekkäisten ikäluokkien pelejä. Tästä jaksosta kun selvitään, niin keväällä se sitten palkitsee? Uskotaan superkompensaatioon.

Päävalmentaja Toni Läntinen tiivisti ottelun seuraavasti: ”Ekassa erässä olimme pallollisesti vastustajaa parempia. Meillä oli paljon paikkoja, mutta viimeistely oli heikohkoa. Toisessa erässä vastustaja oli fyysisesti meitä vahvempi. Hävittiin valtavasti kaksinkamppailuja. Hukattiin keskialueella palloja. Oltiin huolimattomia. Kolmanteen erään tultiin riskillä. Ei saatu vastustajaa kiinni, mutta neljällä maalilla meidän paras erä.”

Steelers ei yllättänyt, vaan oli odotetun kova. Crossfit treenit eivät ole menneet hukkaan, vaan joukkue on todella vahva kamppailemaan. Tänään ei pärjätty sillä saralla varsinkaan kun Esa Valliaro ja Marius Suominen olivat A-poikien matkassa ja kapteeni Olli Johansson sivussa kokoonpanosta.

Loppuviikosta U16-maajoukkueeseen valittu Kasper Kulmala oli nostettu C1-pojista rosteriin. Kassu teki 2+1. Sen enempää ei ensimmäisestä ottelusta voi juurikaan vaatia. TPS-taistelijapalkinnon pokkasi Nuutti Knuutila. Posia vielä kolmannen erän taistelulle, vaikka voitto oli jo käytännössä karannut. Erävoitto 4-3 oli kuitenkin askel oikeaan suuntaan.

Ottelun tulostietoihin pääset tästä. Ottelu on nähtävissä Gamesaver palvelussa sekä Youtubessa.