TPS voitokas paikalliskamppailussa

TPS otti jo neljännen voittonsa putkeen, kun se kaatoi tänään paikallisvastustajan Loiston numeroin 1-5. Voiton ansiosta tepsi nousi A-lohkossa jo kolmanneksi ja joukkue kohtaa huomenna sarjassa nyt toisena olevan EräViikingit.

Rauhallinen ensimmäinen erä tarjosi vain yhden osuman katsojille, kun noin minuutti oli enää erää jäljellä. 0-1 lukemat iski taululle Laura Rantanen ylivoima osumallaan. Loisto pääsi hetkellisesti peliin mukaan ja sai tasoitus osuman toisen erän alkuun. Tämän jälkeen TPS otti ohjat käsiinsä, ensin osui Joanna Kaasalainen ja aivan erän lopussa Milla Nordlund laittoi taululle lukemat 1-3.

Viimeinen erä mentiin jälleen rauhallisissa merkeissä, eikä Loisto oikein saanut minkäänlaista loppukiriä aikaiseksi. Sofia Leino pisti lopun Loiston pistehaaveille ja siitä noin kaksi minuuttia myöhemmin Seraina Fitzi laukoi taululle ottelun loppulukemat. TPS voitti ottelun 1-5 ja jatkaa voittoputkeaan, joka on nyt jo neljän ottelun mittainen.