TPS Salibandy hakee harrastevastaavaa/seuratyöntekijää!

TPS Salibandy hakee harrastevastaavaa/seuratyöntekijää!

TPS Salibandy ry hakee oma-aloitteista ja aktiivista harrastevastaavaa Turkuun toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

TPS Salibandy on suuri salibandyseura, joka mahdollistaa lapsille ja nuorille puitteet salibandyn harrastamiseen ja kilpailemiseen asiantuntevassa valmennuksessa. Seuramme pyrkii kaikessa toiminnassaan noudattamaan reilun pelin henkeä sekä innostamaan ja kannustamaan nuoria tyttöjä ja poikia lajin pariin. Nyt haussa olevalla tehtävällä pyrimme kehittämään monipuolisen harrastamisen mahdollisuuksia ja löytämään uusia harrastajia.

Tulevat tehtäväsi sisältävät suunnittelua, ryhmien ohjausta ja muita seuratoiminnan tehtäviä; kuten iltapäivätoiminnan koordinointi.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää, että vietät aikaa mielelläsi myös hallilla lasten, toimihenkilöiden sekä vanhempien parissa. Lisäksi palat innosta viedä salibandyn tarinaa eteenpäin ja olet valmis lähtemään markkinoimaan upeaa lajiamme kouluihin ja päiväkoteihin, sekä olet mukana tapahtumissa luomassa näkyvyyttä ja etsimässä uusia harrastajia .

Toivomme kokemusta ohjaajana toimimisesta ja ymmärrystä sekä motivaatiota lasten ja nuorten parissa työskentelystä. Tehtävässä onnistuaksesi tarvitset innovatiivisuutta, organisointikykyä ja lajiosaamista. Eduksi katsotaan liikunnan alan ammattitutkinto sekä aikaisempi kokemus seuratyöntekijänä toimimisesta. Ennen kaikkea olet kuitenkin ennakkoluuloton, oma-aloitteinen ja tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Työ sisältää ilta- ja viikonloppuaikoja.

Tehtävä on täysiaikainen ja voimassa toistaiseksi. Noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa.

Tarjoamme myös mahdollisuuden oppisopimuspaikkaan.

Mikäli kiinnostuit avoimesta tehtävästä, lähetä vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen sekä ansioluettelo osoitteeseen: matti.makela@tpssalibandy.fi

Hakuaika päättyy 31.5.2024 mennessä. Paikka täytetään kuitenkin heti sopivan henkilön löydyttyä.