TPS P10 järjestää kansainvälisen turnauksen Kupittaalla

TPS P10 järjestää kansainvälisen turnauksen Kupittaalla

TPS:n P10-joukkue järjestää kansainvälisen turnauksen Kupittaan palloiluhallilla lauantaina 27.8. Turnaukseen on saatu mukaan peräti 16 joukkuetta – kahdeksan joukkuetta kilpasarjaan ja kahdeksan haastajasarjaan. Kansainvälistä väriä tuovat Ruotsista saapuvat Bele Barkarby sekä Alvsjö AIK. 

Tapahtuman järjestelyistä vastaava ja TPS:n P10-joukkueen joukkueenjohtajana toimiva Jari Tuominen kommentoi tulevaa tapahtumaa innostuneena. 

“On ilo saada järjestää tämän ikäluokan pojille kovatasoinen turnaus hienoissa puitteissa. Olemme saaneet mukaan kovia joukkueita eri puolilta Suomea. Tämän lisäksi oman mausteensa mukaan tuovat ruotsalaisjoukkueet. Pojille saadaan sen myötä myös Suomi-Ruotsi -maaottelun henkeä. Pojat ovat innoissaan, puitteet ovat kunnossa – tästä jää pojille varmasti hieno muisto.”

TPS:n toiminnanjohtaja Matti Mäkelä tervehtii ilolla joukkueen aktiivisuutta.

“Kannustamme ja tuemme joukkueiden itsenäistä toimintaa ja tässä P10-joukkue on tehnyt paljon hommia turnauksen eteen. Kupittaan palloiluhallin isoissa valoissa luodaan hienoja hetkiä tulevana lauantaina.”

Ottelut pelataan Kupittaan palloiluhallissa la 27.8. klo 9.00-18.00. Turnausta voit seurata paikan päällä tai tulospalvelun kautta. 

Kuva: Iines Koskinen