TPS oli tyly vieras Tampereella – ”Ollaan menty hyvällä asenteella joka peliin.”

TPS oli tyly vieras Tampereella – ”Ollaan menty hyvällä asenteella joka peliin.”

TPS jatkoi voittoputkeaan kaatamalla Tampereen Kooveen tylysti 1-18.

Avausmaalia saatiin odotella reilut kolme ja puoli minuuttia, mutta lopulta Anna Marttala iski pallon verkkoihin. Hetkeä myöhemmin Seraina Fitzi iski pallon tolppaan ja vain muutama minuutti tästä oli pallo jo maaliviivalla, mutta kotijoukkueen puolustus ehti väliin. Ottelun puolivälissä maalihanat aukesivat kunnolla ja päätöserän jälkeen taululla oli jo 0-5 lukemat Milla Nordlundin ja Seraina Fitzin osuessa kertaalleen ja Olivia Pietilän kahdesti.

Toisessa erässä mustavalkoiset osuivat peräti yhdeksän kertaa ja päätöserässä vielä kuudesti. Kotijoukkue pääsi iskemään ainoan osumansa rangaistuslaukauksesta. Milla Nordlund, Olivia Pietilä, Seraina Fitzi ja Anna Marttala iskivät hattutemput ja peräti neljästoista pelaajaa pääsi pisteille.

”Omia täytyy kiittää siitä, että joka ottelussa ollaan menty hyvällä asenteella. Se on itsensä ja oman seuran kunnioittamisen lisäksi myös vastustajan kunnioittamista, että lähdetään pelaamaan täysillä. Jokainen pelaaja onnistui tänään hyvin siinä mitä teki! Nyt pieni breikki jonka aikana osa menee maajoukkueen matkaan ja osa tekee muita. Sitten taas kohti uusia pelejä.”

-Aki Vilander