TPS ja Loimaan Leisku yhteistyöhon

TPS ja Loimaan Leisku yhteistyöhon

TPS ja Loimaan Leisku ovat sopineet tulevan kauden osalta yhteistyöstä, joka koskettaa niin edustusurheilua kuin junioripuoltakin. Konkreettisesti sopimus sisältää tulevan kauden osalta farmiyhteistyösopimuksen, joka mahdollistaa pelaajien liikkumisen seurojen välillä kivuttomasta kauden aikana. TPS:n osalta sopimus mahdollistaa tarjota edustusjoukkueen kynnyksellä oleville pelaajille lisäotteluita laadukkaassa ympäristössä ja sitä myöten seura pystyy takaamaan optimaalisen kehitysympäristön tulevaisuuden huippupelaajille.

TPS:n päävalmentaja Jukka Ruotsalainen oli tyytyväisin mielin sopimuksen varmistuttua. ”Leisku haluaa muuttaa omaa toimintakulttuuriaan urheilullisempaan suuntaan uuden valmentajan johdolla ja uskon, että meidän pelaajat pystyvät siinä heitä auttamaan. Meidän pelaajille tämä on loistava mahdollisuus saada lisää aikuistason matseja vyölle ja sitä kautta ottaa yksi askel taas eteenpäin urheilu-urallaan”.

Leiskulle sopimus on tärkeä, jotta sairasaallot ja loukkaantumissumat saadaan paikattua. Tämä myös puhtaasti nostaa joukkueen tasoa ja materiaalin laajuutta.  Leisku haluaakin tarjota hyvän lähtöalustan nuorille huippulahjakkaille pelaajille. Myös Leiskun päävalmentaja Jani Kannosto oli silmin nähden innoissaan tulevasta yhteistyöstä. ”Erittäin hienoa että Salibandyliigan suurseura valitsee meidät yhteistyökumppanikseen. Tämä toimii Edustuksen lisäksi Leiskun junioripelaajille loistavana ovien avaajana. Seurana haluamme kehittyä sekä urheilullisesti että muutoinkin. Tämä on erinomainen pään avaus, isoon ja kehittävään toimintaan.”

Edustustason urheilun lisäksi yhteistyö sisältää myös junioripuolella tapahtuvaa toimintaa. 03-ikäluokassa nähdään Loimaalla toimiva yhteisjoukkue, joka kantaa nimeä TPS FT. Lisäksi seurayhteistyön on tarkoitus tehostaa toimintaa molemmin puolin niin pelaaja- kuin valmentajapuolen yhteistyön osalta.

Lisätietoja yhteistyöstä:
Jukka Ruotsalainen – 0400509902 / jukka.ruotsalainen@tpssalibandy.fi
tai
Markus Tuominen – 0505488381 / leisku54@gmail.com